Hai să găsim o soluție

Fie că ești freelancer sau că ai o firmă, sunt convins că ai fost pus – nu o dată – în situația în care clientul nu a plătit cât și cum trebuie. Discuții interminabile la telefon ce se terminau invariabil cu „mâine îți virez toți banii”,  „uite acum mă duc la bancă” sau pur și simplu negocieri la sânge pentru că „lucrezi prea scump”, toate te fac să iubești tot mai mult negocierile.

Oricum ar fi, niște băieți deștepți s-au gândit să transpună situațiile din birou în viața reală. Adică și-au imaginat cum ar fi să negociezi la sânge un dvd sau să ceri un demo pentru o tunsoare. Ce a ieșit? Uite-te mai jos:

Via.

5 Comentarii

v3l0 a scris

Daca clientul nu plateste trimite-i o scrisoare oficiala, compusa de un jurist.
Ca sa renteze smecheria platesti juristul o songura data, copiezi textul si-l folosesti de cate ori vrei, scrisoarea fiind o somatie care, trimisa printr-un serviciu de confirmare a primirii, devine proba legala si poate speria binisor pe cel ce o primeste.
Daca somatia nu da rezultat nu are sens sa continui in instanta ci trebuie sa te duci urgent la un magazin de caramizi si sa cumperi minim una (1-3RON, functie de sursa, cantitate si calitate).
Inarmat cu caramida(caramizile?) recent achizitionate cauta sa-ti pastrezi calmul, studiaza o pozitie fara martori si distruge un bun valoros al clientului, incepand cu un geam si continuand cu vehiculele.

Daca totusi esti programator si ai probleme de compatibilitate cu caramizile… cauta o metoda sa privezi clientul de rezultatele muncii tale, programeaza o functie secreta in site, fi creativ, un pixel magic care sa-ti dea acces la baza de date chiar daca nu mai ai parolele serverului…ceva de genul asta, ar trebui sa stiti voi mai bine…cred.

v3l0 a scris

Mda mah…eu nu-s programator… putin depanator as fi…. si in depanare se mai foloseste si forta… nu caramida totusi… desi eu cred in „the power of the brick” si mai cred ca nu-s tocmai genul ala de taran care sare la scandal imediat… sunt genul de om cu care poti sa te intinzi pana la o limita, cea a bunului simt de exemplu, care odata depasita… e ca-n filmele alea cu karate si meciuri ilegale „The rules?!? there are no rules!”.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter