Zi de căcat

Azi a fost cea mai de căcat zi anul ăsta. Cel puțin până acum. Să le luăm pe rând:

  • Am primit fișierele surse de la un client în format adobe illustrator. CS4. Asta s-a întâmplat pe la ora 12 noaptea, deci aș fi putut prezice o zi minunată…
  • De dimineață a început să pice netu’. Întâi la vreo 30 minute, după aia imediat ce se conecta și într-un final… Nu se mai conecta deloc. Sunt la RDS și vaca care mi-a răspuns m-a înterbat dacă eu sunt titularul contractului. I-am zis da, i-am zis CNP-ul și după un minut de căutări mi-a zis că nu apar în baza de date a RDS. Când mi-a recitit CNP-ul a început cu 28208…. :death:
  • Am vărsat accidental un pahar PLIN cu Lipton. Pe masă, pe scaun, pe mine, pe covor. Din fericire nu și pe tastatură/maus.
  • Nu aveam apă caldă;
  • Am spălat husa de la scaun și… a intrat la apă :death:

Și una peste alta… sunt cam pe la jumătatea zilei…

6 Comentarii

Rafael a scris

28208 =)), nu ai avut destul timbru;))…pe mine ma sunau in fiecare saptamana de la Dolce, ca daca nu vreau sa-mi fac abonament. Pana ce le-am zis ca eu la 4 televizoare am cablu moca. La care aia: „Dar poate aveti o plasma si pentru calitate superioara va recomand…” Nu, n-am plasma.

msd a scris

Ai si tu o zi de cacat o data la cateva luni si sari repede sa-ti plangi de mila pe blog. Stii tu ce sa iei… bine de tot! :))

Ai ramas fara net… pai daca ar fi sa ne luam dupa zilele fara net, ar trebui sa-mi fac blog doar pe tema asta. :))

Ionut Botizan a scris

Baga-ti net de la injoy.ro . Eu am o linie de 30 Mbps + telefon fix gratis (cu ceva minute incluse pe care nu prea le vorbesc) la 73 RON pe luna. Mai am si un abonament RDS de 10 Mbps la 39 RON si o cartela Zapp 3G reincarcabila pe care n-am avut inca ocazia s-o folosesc.
Uite-asa se procedeaza cand lucrezi in domeniul nostru! :D
Pot sa zic linistit ca n-am avut probleme serioase cu ei pana acum. O singura data s-a nimerit sa pice si, din pacate, fix atunci era picat si RDS-ul! :)) In rest, brici!

v3l0 a scris

Inainte sa testati provideri alternativi ar trebui sa stiti de unde le vine netul. Cand lucram la RDS si a cazut o fibra de-a lor intre 2 orase a fost crima pentru ca n-a cazut doar netul RDS-ului ci si vreo 70% din convorbirile Vodafone-ului. Coincidenta? poate…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter