Cât e cazarea?

Unul din marile avantajele pe care le am stând la mare este că… Stau la mare :w00t: Altfel spus nu trebuie să-mi programez concediul pentru a mă bronza și să sper că nu se joacă D-zeu la robinet și la calorifer să plouă și să fie cârciu’ de pe lume. Și nici nu trebuie să plătesc cameră la hotel sau să-mi caut cazare să mă țină două-trei nopți.

Prin urmare – și cred că vorbesc în numele majorității constănțenilor – dacă nu ofer cazare (cum fac alții), de unde naiba să știu cât costă? Chiar crezi că îmi rezerv câte o oră-două pe săptămână să mă duc să fac un sondaj sau să cer oferte de prețuri?

Așadar, dacă chiar te interesează cât costă o cameră de hotel, sună în p**a mea la hotel și întreabă! Ai 1209831209381 hoteluri în Mamaia și cam tot atâtea prin stațiunile din zonă care ți-ar putea răspunde la această simplă întrebare și ai cărei angajați ar fi bucuroși să te jefuiască găzduiască!

5 Comentarii

Razvan Radu a scris

Pai asa am inceput eu afacerea in urma cu 10-12 ani cind ma sunau toti prietenii din tara (isi aduceau aminte vara de mine) sa ma intrebe daca am un pat liber in sufragerie :)

Si ca un paradox eu cazez turisti ce vin la mare albi si pleaca africani iar eu nu am mai fost la plaja de 4 ani cred.

Cit costa cazarea ? depinde de cit vrei sa dai sau depinde ce cauti.

La apartamente tarifele de cazare nu sint fixe pentru ca depind de : pentru cite nopti se inchireaza, cite persoane sint, daca au mai fost sau nu clientii mei, in ce perioada vor sa vina la mare.

Sint clienti care de exemplu in acest week end au platit 400 ron pe noapte pentru 2 persoane pentru un apartament in Mamaia linga La Mania sau pot fi clienti ce platesc in aceasta perioada 150 ron pe noapte pentru 4-5 persoane.

Vorbim aici de apartamente ce se inchirieaza doar in regim hotelier.

Cit despre jefuit depinde ce intelegi prin asta.

Pina acum peste 50 % din clientii pe vara sint persoane ce au mai stat la mine in ultimii 3 ani. Sa inteleg ca i-am jefuit ?

Iar pentru cei din Constanta un mic sfat : Cind te suna prietenii din tara pentru cazare, le spui ca zugravesti si ca stai la rude :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter