Cât de interesante pot fi știrile la TV?

Ieri a fost o zi destul de nașpa pentru mulți. Mai exact pentru vreo 300.000 oameni. De ce? Pentru că în medie, în fiecare zi, mor în jur de 300.000 oameni. Mai nașpa însă este că printre ăștia 300k se afla și The King of Pop: Michael Jackson. Au scris ieri o grămadă despre acest „eveniment” așa că n-o voi mai face și eu.  Eu doar voi trage o concluzie mică.

Ieri, când eram la Despina, mă uitam la știri la tv, am realizat următoarea chestie: nu sunt știri la tv! Da, ok, a murit MJ, dar… Să umpli un jurnal de o oră doar despre MJ e cam aiurea, nu? Să îl suni pe Horia Dinozaurescu Moculescu și să-l întrebi despre muzica lui MJ este aberant. Toată lumea știe că în Cretacic nu se asculta muzică. Același lucru e valabil și pentru Ion Iliescu. Nu am fost pe fază, dar e foarte probabil să-l fi sunat și pe Miron Cozma sau Ana Maria Vlas.

Oare ieri nu s-a întâmplat niciun accident? Nu a fost violată nicio băbuță? Nu s-a spânzurat nimeni? Nu s-a înjunghiat nimeni de 4 ori în spate și s-a aruncat de pe pod? Nimeni nu a băut clor/sodă/acid/șampon/bere ?

Brusc toți au devenit fani MJ. Îți mai aduci aminte cum a fost când a murit Laura Stoica? Timp de una-două săptămâni a fost isterie totală, la toate radiourile se dădeau piese ale Laurei, toată lumea o plângea. Chiar dacă ea nu a scos decât două-trei piese celebre. În vreo 10-15 ani. O mai știi pe Cătălina Toma? Sau Oana Sârbu ? N-am nimic cu ele, dar pe lângă faptul că a cântat cu BUG Mafia (Cătălina) sau că a jucat în Liceenii (Oana), n-au făcut nimic notabil în muzică (chiar dacă prima dintre ele are o voce superbă). Îți dai seama ce s-ar întâpla dacă ar păți ele ceva? Cum ar fi ridicate bursc la rangul de artiste emerite?

Așadar, Nikita, Sexy Brăileanca, Roxy Manelista și alte specimente regretabile ce sălășluiesc în TV-ul nostru, dacă vreți cu adevărat să fiți celebre, muriți! Și vorbesc serios! Imaginați-vă ce succes ați avea! :naughty:

11 Comentarii

Lwr a scris

Nu inteleg ce te dranjeaza asha mult faptul ca nu s-au mai dat altfel de stiri ?!?

Fiecare dintre noi are o particica in el care a iubit muzica lui MJ.

Parerea mea si nu numai, este ca MJ a insemnat foarte mult pentru generatiile care au crescut odata cu el. Eu zic ca nu e nimic deranjant ca pe stiri au existat numai informatii despre Michael. Asta in memoria lui.

Poate nu a fost prea profund momentul mortii lui in Ro dar cel putin in vest a fost socant.
Si fiecare dintre noi are dreptul la replica, chiar daca ne numim Moculescu sau Iliescu.

Nikita sau Roxy chiar nu-si au locul in discutii alaturi de moartea lui Michael Jackson.

Staicu Ionuț Bogdan a scris

Nu inteleg ce te dranjeaza asha mult faptul ca nu s-au mai dat altfel de stiri ?!?

Nu mă deranjează. Era doar o concluzie. Cum că nu sunt știri de dat din moment ce 24h s-a vorbit în CONTINUU de MJ. În plus, România are probleme mai grave decât moartea cuiva, fie el și The King. Cum ar fi că vineri a fost o grindină masivă prin Moldova (parcă) ce a distrus câteva sute de hectare.

Si fiecare dintre noi are dreptul la replica, chiar daca ne numim Moculescu sau Iliescu.

Absolut, dar aici nu e vorba de replică. Dreptul la replică se acordă cuiva despre care ai zis/scris ceva iar acel cineva infirmă/confirmă ce s-a zis despre el.

Nikita sau Roxy chiar nu-si au locul in discutii alaturi de moartea lui Michael Jackson.

Doar le îndemnam la celebritate post mortem :w00t:

Lwr a scris

Nu numai Romania are probleme grave..dar asha ne-am obisnuit noi…sa fim nemultumiti si sa-l aratam cu degetul pe cel de langa noi…. probleme asemantoare cu ale tarii noastre o au si altii… dar noi fata de ei, suntem foarte buni comentatori si constatam situatii ca asha ne-a obisnuit bunicu nostru drag si scump Ceausescu.

Nu e vorba de replici si comentarii ?..dar despre ce este vorba ? Ahhh…cred ca de fapt e vorba de „Hai sa facem caterinca de Moculescu, ca e la moda in zilele noastre . „

v3l0 a scris

Nu s-a înjunghiat nimeni de 4 ori în spate și s-a aruncat de pe pod?

Not orginal, not at all, mai ales ca doar ce-a fost filmul la TV. Cumva incepi sa te uiti prea mult la TV?!?
MJ a fost bun, astept sa-i publice cantecele secrete, inregistrate pt copii lui. Atunci sa vezi isterie!!! o sa fie coada mai mare ca la iPhone sau PS3.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter