Ghid de investiții. Proaste.

Cred că sunt campion la investiții neinspirate. Îți spun doar de două, una rece, una caldă.

Una rece§

În urmă cu câțiva ani a fost un început de iarnă foarte friguros. De obicei eu n-am probleme cu variațile de temperatură, dar la extreme fac foarte urât. Prin urmare, crăpam de frig noaptea. Ce era de făcut? Cumpărăm o pilotă. Mă duc eu la magazin, iau cea mai groasă pilotă care am găsit-o. Frumușică, galbenă, călduroasă. După două nopți în care m-am bucurat de pilota călduroasă, se gândește CET-ul să dea drumul la căldură. Rezultatul? Toată iarna am dormit învelit cu o păturică super subțirică deoarece aveam niște calorifere SUPER călduroase.

Una caldă§

Anul asta vara a început destul de prost. La începutul lui iunie deja muream de cald în casă. Stăteam pe scaun și transpiram exagerat de mult. Desigur, pe lângă temperatura de afară, se adăuga și PC-ul (cu tot cu monitor) care degajă o căldură imposibil de ignorat. Soluția? Cumpăr aer condiționat. Spre finalul lui iunie îl cumpăr iar la începutul lui iulie aveam AC montat. Răcoare, frumos în casă. A ținut mai mult decât cu pilota. Adică cam o săptămână. De o săptămână e răcoare afară iar temperatura este rezonabil de scăzută.

10 Comentarii

Staicu Ionuț Bogdan a scris

Era in 2006 la inceput cind a inghetat marea.

Hmm… Știi mai bine ca mine :| Dar dacă mă gândesc, da, atunci a fost.

desi prin CT nu se moare de cald asa rau ca prin alte parti.

Da, în condiții normale. Dar așa cum am zis, pc-ul meu generează foarte multă căldură. Monitorul pe care-l am se încălzește foarte tare (pe la vreo 40-50°C). Și nu, nu-i defect, așa-i modelul :) Deci pe lângă cele 40°C pe care le-aș avea de la mama natură, temperatura crește cu cel puțin 5°, mai ales că după ora 12-1 soarele îmi bate FIX în geam. :)

v3l0 a scris

@Rafael – buna asta!
@Ionut – in ultima v reme faci destul de des posturi din cacaturi minore si mizere.
Daca pilota cea mai groasa e posibil sa fi fost o exagerare, dupa cum ti-am mai spus, este posibil ca aerul ala sa-ti foloseasca in caz ca mai ai surprize termice (inafara de calduri extreme), provocate baietii de la RADET.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter