S-a sinucis cu ajutorul liftului, al unui zugrav și al farmacistului!

Grigore V. în vârstă de 34 ani, nemaiputând face față stresului cauzat de pierderea locului de muncă (era mare șef la o multinațională), a crizei economice, a despărțirii de prietenă – care îl iubea atât de mult încât  a zburat la brațul celui mai bun prieten al lui Grigore (care a rămas angajat în aceeași multinațională) în ziua imediat următoare concedierii – și, de ce nu, din cauză că echipa lui favorită de fotbal (FC Valea Albă) a retrogradat iar, a hotărât să-și pună capăt zilelor.

Prin urmare, s-a îndreptat voinicește spre farmacie, de unde a achiziționat – cu ultimii bani – două cutii de Valium (da, știu, nu se dă fără rețetă, dar de dragul poveștirii!). Ajuns în fața blocului, stă și se gândește: „să iau liftul? Să o iau pe scări? Ah, la dracu, o iau cu liftu’. Stau la etajul 1 și n-am mers niciodată cu liftul, dar îl plătesc lunar!”

Val-vârtej, intră în casă și, disperat fiind din motivele enumerate mai sus (în special partea cu FC Valea Albă!), își toarnă un pahar de Izvorul Minunilor (că doar o minune mai putea face echipa aia să câștige vreun meci) și înghite cu nesaț un pumn de Valium….

Grigore se stinge încet, ofticat fiind că a văzut două pete lăsate de Nea’ Vasile (zugravul!) pe tavan în urmă cu două luni când a redecorat casa…

Cum? Nimic nu are legătură? Păi și ce? Un nene șofer cum a murit din explozia unui cauciuc?

Cred că mă fac jurnalist, am talent la dramatizări :w00t:

3 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter