Știați că….? RDS shits

Un fel de ȘTIAȚI CĂ…. ? despre RDS & RCS :

– instalatorii RCS & RDS își semnează la angajare demisia in alb pt a fi mai ușor de concediat dacă unui șef nu-i place cum te uiți la el? Sau dacă ești femeie, cum nu te uiți la el :D

– dacă se strică un mouse, tastatură, sau orice alt periferic inutil (de exemplul căștile unui operator din call center) ai dreptul să vii cu altele de acasă, deoarece în firmă nu găsești altele de schimb?

– în clădirea RDS & RCS nu există un mod eficient de pază și protecție? Astfel, pe timpul nopții, „paza” este asigurată de un nene somnoros și puțin „torpilat”, putând fi anihilat fără probleme de oricine are ceva curaj. Dar, presupunând că nenea paznicul nu doarme, singura măsură luată de acesta poate fi un simplu SOS prin stație, urmând să apară BIG guys;

– RDS & RCS nu cunoaște termentul de licențe pentru software? Astfel, 90% din sistemele de operare din sediile RDS & RCS sunt piratate, singurele în legalitate fiind sistemele mobile ale șefilor. Și asta nu pentru că au ținut neapărat să fie în legalitate ci pentru că sistemele au venit cu soft preinstalat. Mă gândesc ce alte soft-uri mai au instalate fără licență :w00t:

Urmează mai multe….

Un Comentariu

rami a scris

RDS nu este singura firma care practica faza cu demisia in alb.Am lucrat intro firma care practica chestia asta.Eu ca o proasta care nu citeste ce semneaza am semnat si eu.Nu m-au dat afara ,dar am auzit o convorbire si am ramas perplexa.Nu-mi venea sa cred ce aud.Si am prins niste acte de angajare si le-am rasfoit.Nu puteam sa cred ce vedeam.Multe alte tampenii,ca de exemplu: sa nu lucreze rude de gradul 1,2 si 3 in firma,daca iti dai demisia sa nu te angajeni intro alta firma de acelasi profil si tot asa.De atunci citesc tot ce semnez si daca nu inteleg ceva intreb :P.”Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul” ceea ce este foarte adevarat :).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter