Un număr mai mic?

În seara aceasta mi-am făcut curaj și m-am dus să-mi cumpăr ceva de încălțat. Nu e nimic neobișnuit pentru tine să-ți cumperi pantofi, nu? Dar imaginează-ți că porți  ceva mai mult decât se găsește oriunde în orașul în care locuiești și ai șanse foarte mici să găsești o mărime potrivită. 47. Atât port. Nu e puțin, dar nici mult, după cum am aflat astăzi din magazinul din care îmi cumpăr pantofi în ultimii 4-5 ani (poate chiar mai mult).

Cum locul destinat marimilor mai mari de 45 nu s-a schimbat de la deschiderea magazinului, m-am dus la fix și am avut o surpriză: am găsit pantofi care îmi plac! Având o măsură mare, nu prea îți permiți luxul să faci nazuri la pantofi, deci a fost ceva… WOW!

Dar bucuria mea s-a transformat curând în dezamăgire atunci când am văzut măsura: 49! FRATE!!!! PATRUJ’NOUĂ?!??!? A fost pentru prima dată când am întrebat dacă sunt numere MAI MICI. Cred că ziua de azi va rămâne în istorie :w00t:

4 Comentarii

co a scris

De cate ori intreb daca au si numarul 40, primesc raspunsuri de genul: avem doar 38 sau 39. Vanzatoarele chiar isi imagineaza ca m-ar interesa amanuntul asta?
Asa ca le comunic sec ca nu sunt sora cenusaresei si ies. Ar fi mai simplu ceva de genul ”Ne pare rau, nu avem, poate mai primim marfa intr-o zi oarecare…”

ionutzb a scris

pățeam la fel când mă duceam să cumpăr circuite integrate. Și în loc de un anumit integrat îmi spunea că are altele, care… evident, nu fac aceeași chestie. Îmi aduc aminte că o dată am cerut un tranzistor PNP (nu mai știu modelul) iar vânzătoarea mi-a oferit complementarul (NPN) :w00t:
Deci nu e chiar atât de grav :P

co a scris

Poate am dat peste aceeasi vanzatoare multifunctionala, permutata de la DCE la pantofi.
”Ador” vanzatorii care cunosc atat de bine domeniul in care activeaza. Dovada ca romanul e priceput la toate, si ca prefera sa spuna orice ineptie cu un aer doct, in loc sa recunoasca faptul ca nu cunoaste ceva.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter