Despre piraterie – This is it (the movie)

Toată lumea știe că filmele se piratează. Producătorii pierd sume enorme (zic ei) de bani, actorii sunt plătiți mai prost, scenariștii scriu mai prost șamd.

Toată lumea mai știe că în curând se lansează „This is it” – ultimele repetiții ale lui Michael Jackson. Și nu oricum, se lansează la cinema, cu surle și trâmbițe.

Acum stau strâmb (serios, am o poziție tare ciudată pe scaun) și judec drept (sau cel puțin încerc) și mă gândesc ce se întâmplă dacă filmul This is it se va pirata în masă. Și se va pirata în masă!

  • Actorul principal nu va mai face alt film din cauza încasărilor scăzute. Ghici ce! Actorul principal e mort și îngropat! He really doesn’t give a fuck!
  • Producătorii nu vor fi încurajați să facă alte filme despre MJ. Oh, nu! Oare ne vor ajunge cele 129087123 filmulețe și documentărele (diminutiv de la „documentare” :w00t: ) despre copilăria, cariera, viața personală, moartea, înmormântarea și putrezirea lui MJ? o.O

Așadar… Nu mai sta pe gânduri! Ia un HD cu filmul (când apare) și gata. Nu vei susține nicio industrie dacă te vei duce la cinema!

4 Comentarii

Andrei Ruse a scris

Interesanta gandire ai. Cat despre filme cu Angelina Jolie, Brad Pitt, Geo Clooney, analiza difera un pic. Luam actorul principal, cautam pe Wikipedia ce avere are, si vedem 50 mil $. Impartim suma asta la numarul de zile de viata ramase pana la 100 de ani, si vedem daca ii ajung banii sa traiasca.
Da? Ok, atunci lasa ca are destui, nu-i mai dau si eu in plus:))

Alexandra a scris

Imi cer mii de scuze daca te deranjez, da ai dreptate in linii mari , insa nu mai analiza atat de urat documentarele despre el pentru ca sunt chiar interesante.Nu am fost fan Michael cand traia, da stiu marea replica: „Dupa ce mor oameni ne dam seama de adevarata lor valoare..ce sa zic au aparut fanii ca mustele dupa ploaie”! Dar in vara asta am studiat „fenomenul M.J.” si chiar a avut o viata tulburata, o viata cruda in ansamblu. Hai sa nu ne plafonam doar la ideea ca a murit, sa incercam sa descoperim din zi in zi cat de mult a insemnat Michael pentru oameni, copii in special, iar apoi pentru industria muzicala. In vara aceasta apropate in fiecare zi dupa moartea lui, ma uitam la filmulete, documentare, citeam articole si pot sa spun ca l-am descoperit si mi-am dat seama ce fel de perso
IuLyA: persoana a fost! Nu a fost vreun homosexual sau pedofil, nu a fost un om rau…poate doar „ciudat” , dar pana si aceasta ciudatenie ii conferea o aura de inger.
Bizar este tot ceea ce s-a intamplat cu el ……
M-am cam abatut de la subiect facand o mica paranteza, dar concret…ceea ce vroiam sa spun este ca nu aveti dreptul sa judecati persoana lui in primul rand, iar in al doi-lea rand filmele, documentarele despre el. Spunand ca documentarele ale caror subiecte infatiseaza persoana Michael Jackson.
Stiti….a fost o persoana demna de tot respectul…nu-l mai judecati……si lasati-l sa isi doarma in pace somnul de veci! P.s: Poate ca nu am experienta multa in analiza unui film etc, pentru ca nu am o varsta inaintata, dar stiu ce inseamna sa pretuiesti valoarea unui artist, adevarata lui valoare!
Am spus tot ce-am avut pe suflet :) doar..

ady a scris

Daca pentru tine, a vedea un film (indiferent care) intr-un cinema, pe un ecran mare, la o calitatea a imaginii si a sunetului foarte buna e acelasi lucru cu a te holba intr-un ecran de 21 de inci ( caz fericit), cu sunetu nu prea tare sa nu-ti sara vecinu in cap si la o calitate nasoala, ca aia mai buna apare cam dupa cateva luni de la lansare, inseamna ca te cam uiti degeaba la filme.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter