Gânduri de duminică

Money back guarantee§

Am mai spus-o, și o mai spun: nu cred că există blesteme. Și nici orice altceva legat de blesteme. Aici intră și… Acatistele :D

Pentru cine nu știe, acatistele sunt gânduri de „bine” trimise prin intermediul trimisului lui Dumnezeu pe pământ: preotul. Vrei să pui o pilă pentru vreun dușman? Du-te la preot și pentru o contribuție generoasă, îi va ura de toate. După care, vei aștepta cu degetele încrucișate ca respectivul să își rupă mâini, picioare, să-și piardă mașina, casa și nevasta.

Întrebarea este următoarea: dacă te duci la popă să transmită – prin divinitate – urări de bine „prietenilor”, iar prietenii nu pățesc nimic în următoarele X luni, primești un refund? :|

Trecând peste partea cu banii, Dumnezeul creștin nu era unul iubitor și drept? Nu de alta, dar un Dumnezeu care primește bani pentru a (de)favoriza pe cineva mi se pare că e cam corupt. Și că acționează precum un mercenar…

înșeLoteria Națională§

Reportul la Loto 6/49 este de 21.863.952,60 Lei. Dacă pe taică-tu nu îl cheamă Becali, pe bunică-tu Onasis și pe maică-ta… Bill Gates, probabil și ție ți se pare o sumă suficient de mare încât poți fi 90% sigur că nu vei strânge vreodată banii ăștia.

Acum, că am stabilit că facem parte din aceeași tabără, ia spune-mi, sunt singurul care a observat raporturi URIAȘE ce se câștigă în pragul alegerilor? Fie că e referendum, fie că sunt alegeri prezidențiale, parlamentare sau locale, se câștigă la Loto. Un report uriaș.

Asta așa, ca temă de gândire :D

5 Comentarii

Metal a scris

Mecanismul e simplu. In ultimii ani au aflat si sarantocii de la loterie ca daca vor sa scoata bani, tre sa bage bani. Report mare anuntzat si hop sare orice sarac cu 5 6 lei. Mai interesant e sistemul de fraudare: numerele depuse se cunosc dinaintea extragerii, iar fraudarea poate fi facuta perfect cu 6 bile (injectate) cu heliu. :D .
Nu i-am inteles pe oamenii care chiar baga bani in asa ceva. De ex moshu’ de taica-meu, daca in cei 35 de ani de jucat la loto punea contravaloarea biletului deoparte … cred ca ajungea si el la un report decent. :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter