De prin oraș

Azi, de voie, de nevoie, a trebuit să mă duc cu Despina să luăm ghete de iarnă. Pentru mine, nu pentru ea. Pentru că ea poartă un număr destul de uman și nu întâmpină probleme prea mari.

Stupizenia vânzătoarelor§

După cum am zis mai demult, eu sunt un pic mai special. Pentru că port 47. Da, știu, trăiesc pe picior mare, bla bla.
Frate, când te duci să iei pâine și nu are, vânzătoarea de acolo se oferă să-ți dea făină și drojdie? Sau îți dă pâine de regim? Nu? Atunci de ce când te întreb dacă ai 46-47 îmi zici că ai 44-45? Chiar crezi că o să mă apuc să-mi tai un deget doar să cumpăr de la tine? Da, știu, am mai scris asta, dar 95% din vânzători fac așa!

Aveți plasmă de 130cm? Nu, dar avem acest minunat tv cu tub de doar 43 cm! Nu vă interesează? Și e și mai ieftin! :death:

Căldura§

Când sunt 5-10°C afară și tu ai 25-30°C în magazin, cam cât timp crezi că va sta un client la tine în magazin? Majoritatea (toți?) sunt îmbrăcați bine, de iarnă. Cu haină groasă, pulovăr, etc. Urăsc să merg la cumpărături!

Și da, într-un final mi-am găsit niște bocanci drăguți la doar 240 lei. Și i-am luat și Despinei cizme de casă :w00t:

Mâncătoria Campania electorală§

Despre campanie… Numai de bine. Am considerat că nu merită să facem poze la bannere (și acum îmi dau seama că totuși ar fi trebuit) dar am văzut o fază drăguță:

Cam peste tot unde are Băsescu un banner cu „e de-al nostru, îl votăm”, Mazăre a pus un banner cu „el ce a făcut pentru noi?”. Se bat ca chiorii pentru un ciolan mult prea ros din care nu se știe ce a mai rămas…

8 Comentarii

darky a scris

Hm, în multe cazuri vânzătorii sunt stresanți și uneori stupizi, dar pentru asta au fost aleși ca vânzători. N-ai idee câți clienți sunt convinși (prostiți) să cumpere ceva ce nu vor.

Pe mine nu mă enervează ăștia care-mi propun altceva, dar mă disperă ăia de la târguri (sau piață sau orice altceva care conține un ‘stand’) care te întreabă:
doriți ceva? uite, avem geci așa, pantaloni așa, tricouri; uite, modelele alea sunt noi și se poartă anul ăsta, etc etc”
Unii întrec măsura. Dacă te oprești și te uiți la ceva te aștepți să te întâmpine vânzătorul, dar deja începe să devină stresant să te abordeze în felul ăsta numai dacă treci pe lângă standul lor
Mi s-a făcut scârbă să mă duc la cumpărături prin locurile astea.

Anyway, uneori poate ajuta asta. De exemplu, într-un hypermarket (gen Carrefour, MediaGalaxy, Flanco, etc) intră cineva să caute un TV. Nu găsește ce vrea și iese, ducându-se la alt magazin. Aici intervine vânzătorul care-i propune altceva.
Da, sunt și oameni care caută ceva anume, dar sunt foarte mulți care nici măcar nu știu ce vor, deci o recomandare ar fi binevenită.

Despina a scris

Te compatimesc …. insa nu ma pot abtine… 477777777777777777777????? WTF?!?!?!?! Chiar ca MARE/IMENS/URIAS :D … e direct proportional cu? lol :))

Băi, eu sunt cea mai în măsură să-ți răspund. Nu mă plâng pentru că da, e direct proporțional :w00t:

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter