Succes postmortem

Stăteam acum și mă gândeam cât de nașpa e să te cheme Hrușcă. Și Ștefan. Și pe deasupra să mai cânți și colinde. De Crăciun, evident!

Pentru simplul motiv că Hrușcă nu poate muri în orice perioadă a anului ca orice vedetă. Mai știi când a murit Laura Stoica? Brusc, toți au început să asculte toate hiturile ei: „Un actor grăbit” și… cam atât. Dar deh, vedetă!

Când a murit Teo Peter au apărut o grămadă de fani Compact. La fel și la MJ, Dinică, Dolănescu, Dem Rădulescu, etc. Toți au început să le asculte/vizioneze capodoperele. De asemenea, posturile radio/tv au început să-i difuzeze la greu.

Dar dacă ești Ștefan Hrușcă și crăpi în iunie (de exemplu), ce faci? Se duce dracu tot succesul tău postmortem. Nu vei putea lansa un album cu „Best Of Ler”. Pentru că nimeni nu ascultă colinde vara, nu? Mă rog, nimeni întreg la cap…

Pentru blonde și cei ca Bilen: acest post este un pamflet. Ar trebui tratat ca atare.

13 Comentarii

Bilen a scris

PAMFLÉT, pamflete, s.n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. pamphlet.

Tu ce ai „infierat”, faptul ca Hrusca are doar colinde in repertoriu?

Sa fii tu sanatos cate discuri vechi are tata cu Hrusca si Vasile Seicaru in care canta orice numai colinde nu dar deh subiectele de scris pe blog nu se gasesc pe toate drumurile, dar subiecte gen: afara bate vantul, Ion: „WTF DUDE, afara bate vantul, PUII MEI FRATE!!!”, ai destule.

Staicu Ionuț Bogdan a scris

Hopa… Ai găsit dicționarul. Felicitări. Știu că-ți este greu, dar încearcă să procesezi partea asta:

[…] caracter satiric în care scriitorul înfierează […] trăsături de caracter ale unei persoane etc.

Tu ce ai “infierat”, faptul ca Hrusca are doar colinde in repertoriu?

Faptul că Hrușcă are doar colinde în repertoriul din ultimii 10-15 ani. Dar na, pentru blonde și pentru tine, trebuie să precizez fiecare detaliu.

În plus, eu nu înțeleg o treabă: de ce îmi citești blogul? Cu ce te deranjează că scriu despre Hrușcă sau cum afară bate vântul? Îmi plătești tu hostingul? Domeniul? Îți mănânc din banda ta la net? Apeși frumușel CTRL+W și gata. Sau CMD+W, dacă ai trecut pe Mac. Promit să nu plâng dacă nu mă vei mai citi!

Sa fii tu sanatos cate discuri vechi are tata cu Hrusca si Vasile Seicaru in care canta orice numai colinde nu

Îți dai seama că nu ai răspuns „provocării” mele de a numi trei piese semnate Hrușcă, da?

Bilen a scris

Ioane nu am fost surprins deloc cand am vazut ca ai trecut la repertoriul tau de jigniri ce nu depaseste nivelul clasei a 5-a, gen ai gasit dictionarul, mai tin minte acum un an parca, tot pe blog, fara legatura mi-ai zis ca mama munceste ca femeie de serviciu suparat fiind ca ti-am dat un comentariu critic, vezi tu cand intelectul unui om se blocheaza la un anumit nivel nu mai gaseste alta solutie decat sa apeleze la aceste mici tertipuri cum ar fi jignirile dar tie nu prea iti iese, mai exerseaza, repetitio est mater studiorum.

Cat despre citit, o sa te citesc in continuare si chiar o sa ma cobor la nivelul tau din cand in cand cu unele comentarii pentru ca trebuie sa-ti mai dea cineva peste nas, prea te consideri purtatorul parerii universale asupra adevarului absolut, tot ce faci tu e divin, ce face altul e de caca cand de fapt mai tot ce faci tu e maro.

Staicu Ionuț Bogdan a scris

Ba inteligentule ba, cum ar spune Puya,

Cine are jigniri de clasa a 5-a?

cum ar fi jignirile dar tie nu prea iti iese, mai exerseaza

Aproape că-mi pare rău că te dezamăgesc, dar nu sunt ca tine. Scopul meu în viață nu este să învăț cum să jignesc mai eficient.

Eu mă retrag din această… discuție. Pentru că nu e constructivă, iar amuzantă a încetat să fie. De la primul tău comentariu.

Ps: încearcă să fii un pic mai generos cu semnele de punctuație. Măcar așa, în spiritul Crăciunului, că tot e aproape…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter