MX Revolution – Concluzia

După ce am citit un thread destul de consistent pe forumul oficial, am ajuns la concluzia că Logitech își cam bagă penisu’ în clienți. Pentru că, deși problema există de ceva timp (cel puțin un an) încă nu a apărut nicio rezolvare. În schimb, destul de multe plângeri. Inclusiv după înlocuirea produsului cu unul similar. Atât ca model cât și ca probleme. Puțini au fost cei care nu au avut probleme.

O firmă ce făcea produse bune acum câțiva ani (am avut o tastatură care a trecut prin multe – șocuri dar și substanțe – și încă funcționa în momentul când am plecat de la firma respectivă) a ajuns să vândă produse de duzină la preț premium. Ce este cel mai îngrijorător însă, este că nu doar MX Revo este afectat de astfel de probleme. Până și posesorii de G9 suferă de astfel de probleme. Nu toți (la fel ca și la MX), dar destui.

Pentru Logitech : :death:

2 Comentarii

Stefan Alexandru a scris

Fostul meu G5, Dumnezeu sa-l ierte, care m-a plimbat pe plaiurile Photoshop-ului, in lumile virtuale (joace) si pe site-uri, toate in rezolutia de 1920×1200 a fost foarte fain. Am renuntat la el doar din cauza faptului ca dupa 3 ani si jumatate de folosire zilnica s-a sters o arie mare din vopseaua lui iar siretul sau incepuse usor usor sa se despleteasca, dar senzorul sau era brici.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter