A trecut o săptămână!

În urmă cu o săptămână au fost alegerile. În urmă cu o săptămână, românii au ales cine să-i conducă, dintre un fost marinar și un actual prostovan. Imediat după ce s-au afișat rezultatele pe bune (nu alea pentru care s-a bucurat Geoană ca un copil la care vine Moș Crăciun), primarul din Năvodari a afișat pe un panou d’ăla electronic cu multe LED-uri:


Via.

După cum spuneam, a trecut o săptămână de la evenimentul cu pricina. Azi, când am plecat de la maică-mea, pe același panou am văzut (citez din memorie):

Ne vor aștepta vremuri grele.

Ok, care e faza? Oamenii au votat. Nu a ieșit Geoană. Și? Până acum cine a fost la putere? Nu tot Băse? Și din câte am observat, Năvodari-ul chiar e un oraș destul de ok. E curat, sunt concerte din când în când, etc. Toată lumea e happy. Mai puțin primarul…

Același lucru se întâmplă și în Constanța cu Mazăre, chiar dacă el n-a reacționat chiar atât de urât. Înainte de alegeri, Mazăre a umplut orașul (l-a umplut, pe bune!) cu banere pe care a scris „Ori Eu ori Băsescu”. După alegeri însă, Mazăre a băgat capul la cutie și a zis că o să plece când are el chef. Cam cum s-a întâmplat cu alea cinci minute ale lui Băsescu…

Ca fapt divers, mie mi-au venit la ușă doar de la PSD cu sacoșica. Nimeni de la PDL sau de la alte partide. Doar PSD.

Oricum, atât Mazăre cât și Matei Nicolae (habar n-am care e numele de familie, probabil Nicolae) au reacționat ca niște copii, ce-și iau jucăriile și pleacă. Știu că politica e curvă, dar asta nu înseamnă că primarii trebuie să fie peștii :death:

Un mic sfat§

Cei ce vor candida peste câțiva ani la primăria Constanța, cred că e cazul să vă puneți în mișcare. Nu, nu e ok să așteptați ultimele două săptămâni pre-alegeri! (hint). După aia iar o să plângeți că a furat Mazăre alegerile! :w00t:

8 Comentarii

Lwr a scris

Si mie imi pare ca tocmai ce s-a trezit la 3 dupa-amiaza si incearca sa se vindece cu o bere. Ce vad pot spune ca nu consuma de mult droguri :))))) Asta de imagine, in rest… pot zice ca face lucruri bune in Constanta. De anumite manevre pe care le face nu am ce zice ca nu stiu. Pacat ca nu a ramas independent.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter