Cum configurezi Join Air de la RDS pe MAC?

Într-un final am reușit să-mi iau și eu un stick de la RDS pentru net. A scris Sorin mai multe despre el, așa că eu voi scrie doar chestiile ce el le-a omis:

Speedtest.net:

Un test este făcut pe stick, celălalt pe fibre link. Te las să ghicești care cum e :D

Testat pe Vista, Win7 x64 și Mac OsX. Pe primele două merge fără nicio problemă. Pe Osx, pe sistemul ăla care „just works”, NU merge! Și asta din cauză că softul nu e configurat by default, cum este pe Windows. Prin urmare, îți cere un număr de telefon.

Și cum configurezi Join Air de la RDS pe MAC până la urmă?§

În fereastra Join Air, din drop down-ul „Default Configuration” alegi „Edit Configuration”. Apoi, în fereastra deschisă faci un click pe „+” din dreapta jos și apeși „edit”. Absolut TOT lași default cu excepția „Description”, unde pui ce vrei tu (eu am pus RDS; Sugestiv, nu? :D ) iar la „Phone Number” pui *99#. Atât!

După treaba asta merge fără niciun fel de probleme.

14 Comentarii

Ionut Botizan a scris

@dAImon

Dude, XP e din 2001… Mac OS X Leopard și Snow Leopard au doi ani, respectiv un an… Echivalentele lor, Windows Vista și Windows 7, lansate tot cam în aceleași perioade, nu au nevoie de chestia aia…

Nu compara Windows XP, vechi de aproape un deceniu, cu ultima generație de Mac OS X…

claudiu a scris

la mine a mers fără probleme pe Leopard, eu am instalat JoinAir fără să știu că ar putea fi probleme, nu a trebuit să configurez manual nimic… pe XP a mers mai greu un pic, dar asta pentru că așa se instalează aplicațiile pe Win, mai greu…

Florin G. a scris

later post: greseala mea, m-am dus din nou la cutiuta de la modem sa ma uit dupa vreun cd si dau peste „manual” unde scrie:

For Mac OS
The system will automaticly dispkay a ZTENIDEN CD-ROM icon on the desktop, when you connect the modem to your computer correctly. Double click the installation software package in the ZTEMODEM, and follow the system prompts to complete the software installation.

Mocians a scris

Eu am un macbook alb 4.1 cu snow leopard si cand pornesc JoinAir..temperatura chipului sare la 75 de grade si turatia ventilatorului la 6000 (testat cu smcFancontrol). Mai are cineva problema asta? pe windox nu se intampla nimic. Momentan am netul mobil de la Orange si vreau sa trec pe RDS. Vreau sa zic ca app-ul de la orange merge fara probleme iar temperatura este un decent 45 de grade si turati de 2500-3000. Poate ma ajuta cineva cu un sfat ceva
merci mult

viorel a scris

DIGI net mobil stick are o partitie cu software pe ea (Join Air si apare ca un CD in Finder), am deschis folderul cu Mac si am rulat „Join Air.mpkg” si a mers pe 3 OS X computers, un MacBook cu 10.5.8, with MacBook Pro cu 10.6.8 si chiar si pe un Dell Mini 10v care ruleaza 10.6.1.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter