Chestii de duminică

Pizza§

Chiar dacă Velo mă acuză că le fac reclamă, San Marco fac o pizza delicioasă! În plus, am câștigat și o pizza la concursul lor zilnic (cel cu statusul), ceea ce mă face să am o părere și mai bună despre ei. Nu e reclamă plătită, dar dacă ți-e foame și vrei o pizza BUNĂ, încearcă cu încredere San Marco. Dacă ești prin oraș, du-te în City Park și ia de acolo.

Dacă te iei după pozele de pe site-ul lor, vei fi tare dezamăgit. Și asta pentru că pozele de pe site arată GROAZNIC! Pizza aia reală arată și miroase superb!

În cazul în care nu te-ai convins că e bună, gândește-te la următorul lucru: dacă până și MIE mi-a plăcut (da, eu, ăla veșnic nemulțumit), înseamnă că este o șansă, cât de mică, să aibe o pizza bună. Eu zic să faci comandă cât mai curând, să nu facă la fel ca Sabroso. Adică să se strice în timp.

SMS-uri§

Mai știi acum zece ani când era mania cu sms-urile gratuite? Site-uri care apăreau și dispăreau, site-uri care blocau România, site-uri care nu blocau România dar erau ținute „secrete” de cei ce le descopereau și așa mai departe. Era oarecum de înțeles, pentru că prețul unui SMS era vreo șapte cenți or so.

Dar acum?§

Moove.ro are un serviciu de SMS-uri free. Chestia este că se trimit 4 sms / secundă. Ceea ce înseamnă 14.400 SMS/oră. Ceea ce înseamnă 345.600 SMS/zi. Ceea ce înseamnă că sunt peste un sfert de milion de fomiști care n-au bani de SMS-uri. ( Bine, astea sunt numere aproximative, dar nu cred că sunt departe de adevăr. )

Sunt curios câte din aceste SMS-uri sunt în/din afara țării.

Problema este că atât la Vodafone cât și la Orange și Cosmote sunt o grămadă de oferte ce au sute de SMS-uri GRATUITE. De ce este bătaia asta?

Iar despre SMS-uri§

Dar pentru bloggeri. Puștiu a făcut un … ceva care îți va trimite SMS la fiecare comentariu. Sigur, e cool dacă ai 10 comentarii/zi. Aș vrea să-i văd telefonul lui Zoso după ce implementează așa ceva :w00t:

3 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter