Verde-n față

De la DECE

Hai că se poate!

5 Comentarii

marius a scris

din fericire in Brasov unde locuiesc eu este destul de curat, apoi inteleg ce spune dar tine de bunul simt, si nu pot din principiu sa arunc pe jos ceva ca ma simt prost insa sunt orase unde lipsesc cu desavarsire cosurile de gunoi, nu cred ca un filmulet de genul poate avea vreun impact.. fie el si minor mai mult decat o mai mare densitate de recipiente de colectare a gunoiuluii, si bineinteles..ceea ce ii doare pe cel mai tare pe romani : amenzile!

p.s. 1 in 1994 un primar din Brasov a avut o campanie simpla : ABC : Asfalt, Becuri, Curatenie si chiar daca mai mult de atat nu imi amintesc sa fi facut (Ioan Ghise se numeste) atat a facut! a pus becuri si cosuri de gunoi pe care scria (ABC) si impactul campaniei electorale s-a simtit si dupa aceea si cum era perioada schimbarilor a adus o oarecare educatie oamenilor din zona, dar in ceea ce priveste curatenia urbana tine de cei ‘nshpa ani de acasa nu se invata dupa 20 de ani.

p.s. 2 (offtopic) nu ma pot abtine sa nu pun linkul acesta : http://www.youtube.com/watch?v=rl2QHwb7Ns0 este primul ministru al muncii sau ceva de genul din Belgia e beat muci la cuvantarea din parlament :))

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter