Ce este un mousepad? Cum arată și la ce se folosește?

După cum am spus în nenumărate rânduri, am avut probleme cu maus-ul Logitech. Un MX Revolution (pentru cei ce n-au citit niciun post despre el) ce nu-mi plăcea cum merge. În fine, una peste alta, Despinei îi plăcea cum merge. Și cum arată. Și peste toate, faptul că era wireless o ajuta la muncă, deoarece îl folosea și ca telecomandă pentru PC (da frate, ce grădinițe au ăștia, au PC-uri la muncă! Eu știu firme de IT care n-au PC-uri pentru angajați!! :w00t: ).

Și ca să meargă treaba bine, i-am dat și un mousepad. Unul foarte tare (la propriu și la figurat), negru, frumos, special pentru mauși laser.

Și cum stătea mouse pad-ul pe catedra Despinei, s-a gândit cineva să testeze spray-ul cu vopsea aurie. Și pe cel cu vopsea argintie. Aflate în imediata vecinătate a mouse-ului.

Și cum dinozaurii din grădinița (sunt câteva specimene contemporane cu Nefertiti; desigur, nu la fel de arătoase, dar care trebuiau să iasă la pensie înainte de inventarea pensiei) au considerat că mouse pad-ul poate fi folosit cu succes și ca zonă de încercări pentru spray-uri cu vopsea. Aurie. Și argintie. Prin urmare, mouse pad-ul Despinei avea o minunăție de pată haurie. Și argintie.

Partea bună este că petele argintii au ieșit ușor. Era d’ăla „cu zăpadă artificială” (dacă Despina știa ce o să fie afară, nu mai cumpăra ea vopsea argintie :w00t: ).

Partea rea este că pata aurie a rămas. Să moară pițipoancele de ciudă. Că are mac și mouse pad cu haur :w00t:

Întrebarea rămâne: cum plm pot astea să educe copiii? Îi învață ce? Cum pot distruge bunurile altora?

Și știi ce am observat? Că fix ăștia cer un salariu mai mare!

7 Comentarii

robert a scris

Gandurile tale din electrosocuri, adica Bilen, internetul e minunat deoarece daca nu vrei sa citesti ceva ai alternative.
Acum legat de subiect. Anul asta trebuie sa dau un test de competente digitale. Ideea e ca exista doi asistenti ce trebuie sa copieze fisierele pe care ai lucrat pe calculatorul principal. Interesant e faptul ca asistentii sunt profesori. Unul stie doar sa apese pe sageti ca sa dea pagina in sus si in jos iar celalalt nu a atins un calculator in viata lui.

robert a scris

Era parca pe forumul de la softpedia unul care batuse un cui in placa de baza ca ii cadea bateria de la bios asa ca orice e posibil.
Calculatoarele din liceu aveau biosul parolat si era scoasa bootarea de pe cd iar in momentul cand a trebuit reinstalat sistemul de operare si-au dat si ei seama ca nu stiu care e parola. Iar calculatoarele nu te lasau sa le deschizi, ca atunci se rezolva repede si cu biosul.

Ionut Botizan a scris

Cândva prin studenție, colegul meu de apartament a folosit o daltă și un ciocan pentru îndepărtarea unui conector de la sursă, de 20 de pini, care se oxidase și rămăsese înțepenit pe placa de bază! Eu l-am ajutat! :D
Totuși, noi n-am stricat nimic, doar am reparat… :P

SaintLaur a scris

Din ce ai explicat tu pe-acolo, tot nu am inteles ce este un mousepad. :)

Si bineinteles ca astia batranii cer un salariu mai mare fiindca au o oarecare experienta in spate si nu vor sa fie batjocoriti. Tineretul niciodata nu se arunca la negocieri fiindca sunt inca iresponsabili in viata. Nu au inca copii sau nepoti, inca stau in casele parintilor, mai rar cei care isi iau o chirie. Se multumesc cu salariul pe care-l au daca pot sa-si ia adidasi, „trico” si porcarii de la McDonalds.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter