Problema câinilor vagabonzi

Ăștia din țara lui Andrei s-au apucat să facă o campanie. Prin care speră să strângă conserve (!!!) pentru câinii vagabonzi. Adică să-i hrănească.

Când i-am zis Despinei de chestia asta, mi-a zis următoarele:

Despina: hai că o să dai bani
Despina: și o sa specifici că sunt pt pușca cu aer comprimat

Se mai bagă careva? :w00t:

Asta ca un fel de continuare la postul de aici.

17 Comentarii

SaintLaur a scris

Cainii vagabonzi au dreptul la viata lor. Nu ii putem omora fiindca dovedim ca suntem mai animale decat ei.

Altcineva e raspunzator pentru rezolvarea problemei.
Daca s-ar lua masuri in fiecare an precum localizarea, inregistrarea ,deparazitarea si sterilizarea lor in maxim cinci ani nu ar mai fi o problema. Si nu e un cost asa de mare pentru oficialitati dar „e grele”.

Acum ca tanti vrea sa adune conserve e cu dusul si intorsul. Pe o parte a atins-o problema animalelor (nu problema celor din Haiti) si vrea sa faca ceva bine, pe cealalta parte … cainii astia au mancare din belsug din ghenele de gunoi burdusite cu meniuri bogate lasate „responsabil” de „muncitorii”de la gunoi care-si fac treaba destoinic.

Dar ca sa nu fiu carcotas, overall e o fapta buna. Ea incearca sa faca o treaba buna. Faceti si voi cateceva, urmati-i exemplul.

Staicu Ionuț Bogdan a scris

Cainii vagabonzi au dreptul la viata lor. Nu ii putem omora fiindca dovedim ca suntem mai animale decat ei.

Absolut. Cât timp nu deranjează pe nimeni, n-au decât să se înmulțească ca iepurii…

Daca s-ar lua masuri in fiecare an precum localizarea, inregistrarea ,deparazitarea si sterilizarea lor in maxim cinci ani nu ar mai fi o problema

10-15 ani speranța de viață la câini. Hai, scădem la 7-8 că sunt și mașini & shit.

Dar ca sa nu fiu carcotas, overall e o fapta buna. Ea incearca sa faca o treaba buna. Faceti si voi cateceva, urmati-i exemplul.

Băi, pe bune, eu sunt curios cum îi poate explica cineva mămicii de aici că a da de haleală câinilor vagabonzi e o faptă bună. :|

SaintLaur a scris

Ok…ai castigat… hai sa-i ucidem pe toti.. le dam in cap sau cum facem ?

II taiem… sau cum ? sau le tragem o palma si-i storcosim ca sunt niste mizerii de insecte ca si tantarii…Da-ne solutii …

Oricum nu ai inteles nimic din ce am vrut sa zic dar imi place de tine ca esti sarcastic si stii sa dai reply-uri „inteligente”.

Amelia a scris

Te iubesc daca iti iei pusca si ii vanezi pe toti!!!
M-am saturat sa vad pisici omorate. De oameni…imi pare rau pentru copii. Adultii sunt in continuare la fel de nesimtiti si nepasatori cand vine vorba de aceasta problema -cunosc persoane muscate, care continua sa pupe in *** cainii si sa ii mai si hraneasca, mai ales babe sclerozate-. Daca ii iubesc atat de mult, de ce Doamne nu ii iau in casa?
~Scuzati-mi limbajul.:D

Amelia a scris

Si pentru cei care ii iubiti atat de mult, luati-i in casa si nu mai comentati aici, doar ca sa va aflati in treaba. Pentru ca, daca ati fi fost in situatia noastra si ati fi avut de a face cu cainii cu adevarat, categoric ati fi avut o parere complet diferita. Si eu iubesc cainii. De fapt iubesc toate animalele. Insa atata timp cat ei sunt tampiti si ataca oamenii sau pisicile (desi sunt hraniti foarte bine, cum am mai zis, de babe proaste), trebuie luate masuri impotriva lor.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter