Voi nu testați?

După vreo două laptop-uri făcute în ultima vreme, am început să mă gândesc serios că producătorii de notebooks nu îș testează produsele. Pentru că altfel nu îmi pot explica de ce un laptop NOU, venit cu Win7 preinstalat (deci se presupune că e optimizat pentru mașina respectivă!) merge la fel de vioi ca ochii mortului.

Și ca și cum n-ar fi suficient, pe site-ul producătorului nu există drivere pentru alt OS decât… Win7, desigur!

Cine are de pierdut? Păi hai să ne gândim puțin ce gândește un client când vede că un calculator NOU se mișcă infect cu un sistem de operare proaspăt apărut pe piață: calculatorul meu e bun, OS-ul e de căcat! Iar a făcut m$ (micro$oft, microshit; bagă tu o prescurtare să te facă să pari mai fancy) un wingăoz (windoze, winshit; bagă și tu aici o exprimare d’aia elevată) un OS de căcat ce merge mai prost ca precedentul! XP a fost cel mai tare OS ever! :inlove: Și alte căcaturi d’astea. Oricum ar fi, producătorul mașinii respective NU pică rău!

Chiar nu testează nimeni nenorocirea aia de notebook? Chiar nu observă nimeni că se mișcă infect spre inutilizabil? Chiar trebuie să mai instalezi vreo 30 (!!!) aplicații suplimentare ? De ce? :death:

Doar mie mi se pare că sticker-ele alea „Win7 Capable” (sau cum naiba sunt) sunt degeaba?

8 Comentarii

iLeru a scris

Cred ca le testeaza mult inainte sa bage in ele multitudinea de „bloatware” de pe la toti providerii cu care au contracte. Incearca cu un clean install de pe un dvd volume, insa cauta sa afli serialul inainte de reinstall.. am senzatia ca astea oem vin deja activate.

Zi mersi ca macar ai primit ce-ai comandat.. eu acum ma lupt prin service-uri sa schimb ecranul pentru ca mi-a venit laptopu’ cu un ecran vai de el, model de prin 2005, total diferit de ce era in showroom. Cica daca rezolutia e la fel.. ar trebui sa fiu multumit :death:

@vic o fi trendy macbook pro-ul dar sa pice ventilatorul la o luna dupa ce l-am luat nu e chiar frumos. Ca sa nu mai zic ca driverele de bootcamp sunt parca facute sa NU stai in win deloc (blocari, drivere proaste, etc) Si multe altele…

robert a scris

Eu am instalat Windows 7 Ultimate sau Professional pe un HP nx 6110 ce are ca dotari un procesor Intel cu un singur nucleu la 1,8 Ghz, 1,5 GB RAM si placa video integrata (Intel 910/915 parca) si merge foarte bine, asa ca nu stiu ce le fac aia sa mearga greu.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter