Teoria conspirației

Sunt singurul care se gândește că Spice Shop-urile au fost permise doar pentru a se comercializa substanțe toxice, pentru ca mai apoi să fie închise iar autoritățile să zică: „Uitați, vedeți? Noi am încercat să legalizăm, dar ele sunt toxice! Sunt câh pentru voi! Așa că e mai bine ca toate drogurile să fie ilegale!” ?

Nu? Nu sunt singurul? Bine.

Nu, nu am tras, nu trag și f. probabil nu voi trage nimic (nici în piept, nici pe nas). E treaba fiecăruia să facă ce vrea cu propriul corp (eu prefer să mi-l distrug mâncând junk food :w00t: ). Dar mi se pare aiurea să ai alcoolul legal și iarba ilegală

6 Comentarii

Sabin a scris

Are dreptate .O astfel de analiza :)) (fara limbajul vulgar) mi-ar placea sa apara la televizor sa vada si mosnegii ca marihuana nu e asa rea, ca alcoolul e mai rau .Din pacate voturile mosnegilor conteaza prea mult, legalizarea marihunei nu cred ca va venii prea curand.Mai bine vor lasa tinerii sa se drogheze cu toate prostiile de la weed shopuri .Dupa ce dispar si astea o sa cumpere tot aceleasi tampenii doar ca la negru.

Andrei a scris

Si mie mi se pare o chestie cam stupida. Alcoolul este legal, ok ! Dar exista bauturi alcoolice care au recorduri in grade (absinthe). Si ala e legal ca dupa 2-3 shot-uri te faci praf, violezi 3 minore in club si bati 2 boraci ca nu ti-a placut cum aratau la fata. Cum ai spus si tu, a fost vreun articol care ne arata cum un barbat a facut cine stie ce dracu’ sub influenta marijuanei? NU ! Ce mari efecte iti produce marijuana in comparatie cu alcoolul? Pai… te face sa razi ca un dobitoc si te simti bine… Da’ nu dooomnee ca rasul e interzis in Romania, ceee sunteti prosti? Daca razi intri la bulau !

LEGALIZATI MARIJUANA !

Si apropos de Teo, pana la 16 ani le-am incercat pe toate deci… nu trebuie neaparat la 18 ani sa ai voie sa faci ce vrei cu corpul tau, cred ca sunt destul de matur (mental).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter