TU decizi viitorul!

În această minunată seară de septembrie, în momentul când am ajuns acasă, după o mică plimbare de unul singur, timp în care mă văitam de dinți (apropo, știi ce frică îmi este de medicul stomatolog ? :-s ) observ fața unui nene în cutia poștală. M-am grăbit repede să-l scot de acolo – dacă nenea suferea de claustrofobie? Observ că acel nene are și un nume: Victor Manea și, spre surprinderea mea (dar și spre mulțumirea mea) are o funcție: Consilier Județean.

De ce spre mulțumirea mea? Deoarece sunt convins, ca și tine de altfel, că nenea Victor își plătește toate impozitele, asigurările și toate celelalte prostii ce le trage de la noi, muritorii de rând, pârdalnicul stat. Ce stă. Dar despre asta într-un alt episod.

Revenind la Victor Manea. La o căutare sumară pe google, pe prima pagină găsim un interviu (pe hotnews) și un articol din România Liberă (yeah, right). Iar acest Victoraș, în etate de vreo 30 anișori (mulți înainte!) ne spune că noi decidem viitorul Constanței.

No shit! Cum? Mă cheamă cineva pe mine în Consiliul Județean și mă întreabă dacă sunt de acord cu ceva? NU! Mă cheamă cineva, ORIUNDE, macar să-mi spună: bă, uite, noi vrem acum să refacem asfaltul pe Bulevardul 1Mai, dar vom lucra doar ziua, după ora 8, când e trafic mai mult, nu noaptea, cum ar fi normal, că nu vrem să terminăm repede și fără trafic aglomerat. NU! Mă întreabă cineva de sănătate când se închid toate teatrele din Constanța, după ce s-au închis toate cinematografele și ne rămâne să ne petrcem timpul liber după imaginația fiecăruia? NU!

Dar, în schimb, mesajul este unul subliminal, la un nivel mult mai înalt decât și-au imaginat portocalele: TU decizi viitorul NOSTRU! Altfel spus: dacă nu ne votezi, am pus-o, nu mai pupam nimic, nu mai putem să tragem bani de la buget, nu mai putem să închidem nimic (abuziv sau nu), nu mai putem să facem nimic.

Victor Manea Așa că, domnule Manea, având în vedere că nu am auzit de dvs niciodată, iar constatarea dvs. este doar parțial adevărată (cu toții știm că sunt jocuri politice la un nivel prea înalt pentru a putea spune că populația votează cu adevărat). Chiar dacă nu era un „teaser” pentru campania electorală ce va urma, tot nu aș ține cont de ce ați spune dvs. deoarece NU vă cunosc! Nu îmi aduc aminte să fi auzit vreodată de dvs. sau de ce ați făcut dvs. pentru Constanța. Cu toții știm că munciți pe rupte, dar, să vă faceți puțin de timp să apăreți în ziare, la tv, pe internet, pentru că lumea vrea să știe cine este acea persoană ce le spune ce le spune. Altfel nu sunteți cu nimic diferit de orice alt necunoscut ce mă oprește pe stradă și îmi spune: tu respiri! Serios?

Sunt singurul căruia i se pare că sună ca reclama de la Stella Artois Becks? Cheia e la tine, TU decizi!

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter