Am gătit!

Pe bune! Nu mare șmecherie, dar am gătit! După ce am văzut câteva filmulețe cu Jamie Oliver, m-am hotărât să iau problema în propriile mâini. Prin urmare, azi am fost la piață și am cumpărat trei șalăi. Am luat d’ăștia pentru că erau mai ieftini decât somonul (13 lei kg de șalău / 30 lei kg somon) folosit de Jamie. Nu că aș fi zgârcit, doar că nu avea rost să stric peștele (nu eram prea încrezător în ce va ieși).

Prin urmare s-a apucat Despina să curețe solzii (și asta doar pentru că nu voia să-i umplu bucătăria de … respect) și eu m-am apucat să-i decupez, să-i condimentez și sa-i prăjesc :D Din păcate însă nu prea au ieșit ca somonii lui Jamie (crispy), dar rezultatul a fost mâncabil. Despina a zis că au fost chiar buni. Cum eu nu prea mă dau în vânt după pește (cine a mai pomenit lipovean să-i placă peștele? :| ), nu pot decât să mă încred în spusele ei :D

Dar asta nu e tot!

Nu, nu! După ce am mâncat peștele am făcut clătite. EU! Iar clătitele îmi plac suficient de mult pentru a spune dacă erau bune sau nu. Și… Pam-Pam! Erau bune! Atât de bune încât voi mai face în viitorul apropiat.

Overall mi-a plăcut să mă prostesc în bucătărie. Am reușit doar să mă înțep într-o aripioară la un șalău, după care am devenit brusc mai atent. Atât de atent că m-am pârlit la un deget când m-am mutat de la masă la aragaz :w00t: Dar atât. Am reușit să scap doar cu două degete afectate (ambele arătătoare, desigur). Ceea ce e de admirat, zic eu.

Oricum, chiar dacă am gătit o mâncare simplă, sunt foarte mândru de mine: a fost prima mâncare adevărată gătită de mine! Desigur, cartofii și ouăle prăjite nu se pun. Și nici burritos.

Data viitoare voi face… Nu știu ce. Dar destul de probabil că va fi și o data viitoare :D

8 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter