Assassin’s Creed 2

Assassin’s Creed 2 e pe vine. Deoarece mi-a plăcut foarte mult primul (l-am terminat de vreo 2 ori), abia aștept să apară și partea a doua. Mai ales că sunt promise tot felul de chestii (mai ales grafică mai bună).

Problema însă este că… Cere conexiune la internet. Nu la pornire ci tot timpul. TOT TIMPUL!

Ceea ce mi se pare o prostie incredibilă din partea Ubi. Și pentru că au presupus că toată lumea trăiește într-un datacenter, prevăd vânzări foarte slabe pentru AC. Plus o gramadă de clienți nemulțumiți și jucători frustrați pe forumuri.

Good job guys, good job.

NOT!

Later edit:

Cică a apărut un Assassins.Creed.2.Multi.9.CloneDVD.PC.DVD9. Iar cei de la Ubi au scos deja patch care repară unele probleme. Desigur, nu și protecțiile stupide. Tare mi-e că se va întâmpla cu AC cum s-a întâmplat și cu Splinter Cell 3 (parcă): după vreo doi ani au scos patch care scotea „protecția” starforce. :w00t:

7 Comentarii

mitica a scris

Mda, sincer deja am inceput sa cred ca in buna comercializare a jocurilor. Nu stiam de strategia astora de la ubi, dar pot sa iti varianta adoptata de bioware atat in Dragon Age, cat si in MassEffect2, pe care eu le-as numi „jocuri de weekend”: foarte frumoase, super grafica, geniale in purul cuvant al limbii – DAR – scurte rau in draci. Cred ca the right amount cat sa realizezi ca ai ajuns deja bun si inca vrei sa joci … dar nu este total plictisit. Asa ca ce fac baietii de la bioware? Simplu: in dragon age te intalnesti cu cativa indivizi sa iei nush ce misiuni in nu stiu ce locatie de pe harta, si in mass effect folosesti consola ta „din joc”. Rezultatul .. vrei sa mai joci ? Downloadeaza frate !!! Noi venim cu content constant. Ah, nu ai jocul original, pacat. Nu te poti conecta ! :)) GEnial !!! Si uite asa m-am vazut luna trecuta in posesia unui dragon age nou nout cu miros ascutit de cauciuc chinezesc, si tare imi este ca pana la sfarsitul lunii, voi face la fel si pentru MassEffect 2. De fapt avantajul de a detine un joc in original nu are treaba cu nimic din ceeace va gandtiti. De fapt, intru pe filelist de exemplu unde oricum mai bine de jumate din creaturile alea fara scoala nu au voie sa detina un PC, si ma uit cum se cearta ca nu merge crack-ul … sau ca ii da eroare … sau ca nu ii porneste pur si simplu. De nepretuit …

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter