Europa Liberă!

În cazul în care nu ai aflat, în România nu mai există niciun bolnav. Toți copiii au studiile asigurate iar copiii supradotați (nu mă, nu supradotații ca Dudu Steel!) au fonduri suplimentare. În plus, toate spitalele au aparatură de ultimă generație. Desigur, toate acestea au fost posibile prin bunăvoința mumei pădurii zâna televiziunii, cine alta dacă nu Andreea Marin-Bănică, nu-i așa?

Și zic asta pentru că altfel nu-mi explic cum de se face un teledon pentru strângerea de fonduri pentru aducerea în țară a arhivei Europa Liberă. Adică frate, eu nu înțeleg, cum căcat să strângi 200k € pentru niște benzi? Pe bune, chiar va sta cineva să asculte vreo 40 ani de emisiune radio? DE CE? Înțeleg, istoria e istorie, dar… până la un punct.

Hai, fie, nu ajuți niciun copil bolnav de cine știe ce cancer sau altă boală dubioasă (oh, și din păcate, sunt îngrozitor de mulți!). Dar măcar fă ceva care ne-ar putea reprezenta. Ca fapt divers, știai că Sarmizegetusa Regia este într-o stare deplorabilă? Începând de la drumurile până la ruine până la ruinele propriu-zise!

Dar nu, noi aducem în țară niște căcaturi inutile. La urma urmei nu m-ar mira ca „arhiva” să fie în format mp3 :death:

Și total pe lângă subiect, pe Antena1, Lucian Mândruță se bălăcește cu invitații într-un soi de jacuzzi. Înțeleg că e disperare după rating, dar… chiar în halul ăsta? Măcar de nu aducea o bunăciune d’aia de 135 ani sau cât o avea Norica Nicolai :death:

2 Comentarii

Gabriela a scris

Sunt suta la suta de acord cu tine,mai ales in ceea ce priveste necesitatea conservarii monumentelor istorice care ne arata,in fond,cine suntem.
Dar chiar sunt curioasa,s-o fi uitat cineva la emisiunea respectiva?Si chiar s-or fi gasit fraieri care sa dea bani pentru asa ceva,cand putem gasi atatia care au nevoie de ajutor fara sa ne deplasam prea departe de casa???

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter