Vând! Cumperi?

Ce se întâmplă când vrei să vinzi un produs? 

Oricine știe: cauți un client, îi prezinți produsul, ce știe să facă, cât de bine (evident, clientul trebuie să știe că produsul tău este CEL mai bun), etc. Clientul vede, analizează produsul, se gândește dacă merită și dacă îi convine, cumpără. Simplu, nu?

Dar ce se întâmplă când vrei să vinzi o firmă? Sau când ești nevoit să o vinzi?

Îți minți angajații că ești în tratative pentru a îți deschide o reprezentanță a unei firme mari? Îi minți că ești la bancă și nu răspunzi la telefon? Îi minți că ești plecat din oraș? Îi duci cu zăhărelul și nu le dai salariul? Îți lași unii angajați să te aștepte până la ora 9PM să le dai salariul? Vinzi firma și lași angajații să afle de la noii șefi că au fost vânduți ca niște simple produse?

Sau le spui:  băi băieți (că tot e vorba lui preferată), sunt într-un mare căcat și nu mai am bani să vă plătesc la timp. Din această cauză vă voi plăti când și cum pot și este posibil să vând firma. Iar în momentul când e vândută vii și le spui: Băi băieți, de azi nu mai sunt șeful vostru, ei sunt noii voștrii șefi. Să fiți cuminți, mi-a făcut plăcere să colaborăm….

Și da, așa s-a întâmplat în firma la care încă mai lucrez…  Mai aștept până sâmbătă, să vedem detaliile la marea ședință după care… vedem ce se întâmplă :D

4 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter