Box

Aseară, la Frumusețe pe muchie de cuțit, era o tipă boxată de fostul ei soț. Suficient de mult încât a pierdut două sarcini, iar al treilea copil a ieșit cu malformații. Toate astea de la boxul domestic. Asta din ce mi-a zis Despina, că eu eram prea ocupat să fac un pui cu alune (am pus piept de pui, ceva legume, un pahar de vin și un pahar de alune în wok și am amestecat până s-a evaporat vinul, deci nimic extraordinar).

Revenim. Cum nu cunosc cazul mai mult de atât, nu pot decât să presupun situația, care este fix aceeași la majoritatea „familiilor” cu astfel de probleme. Dar, după mine, femeile de genul merita câte un premiu pentru prostie, inconștiență și masochism. Să le luăm pe rând:

Prostie§

„Bărbatul” nu a devenit violent peste noapte. Mai o îmbrânceală, mai o pumn plasat strategic la ficat, ce mai, chestii d’astea normale, ce sunt semnele pușcăriașului perfect. Cel mai probabil, astfel de manifestări apar fie înainte de nuntă, fie după nuntă. Dar merg blat pentru că le e frică să nu rămână singure (!!!), le e frică de amenințări sau pur și simplu sunt suficient de naive încât să creadă că pot schimba „masculul” atât de mult încât să nu le bată. Țeapă!

Inconștiență§

Mergând pe drumul „hai să încerc să-l schimb, că-l iubesc”, femeia ce zice? Ia să-i torn eu un copil, poate-poate se mai îmbunează. Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din ring, își mai ia un meci din când în când. Și în timpul sarcinii și după sarcină. De ce inconștiență? Păi „bărbatul” va avea doi saci de box, nu unul! Asta desigur, dacă nu se întâmplă vreun avort spontan… Și dacă s-a întâmplat de două ori… Să-mi fie cu iertare, nu poate fi vorba decât de…

Masochism§

Pentru cine nu știe, un masochist e cel ce simte plăcere în urma unei dureri fizice. Și dacă nu e proastă sau inconștientă, înseamnă că respectiva femeie este masochistă. Nu?

Astea sunt fix singurele motive pentru care o femeie poate sta cu un „bărbat” violent. Căcaturle de genul „se iubesc”, „nu vreau să crească ăsta micu’ fără ta’su” sau „nu are unde să stea” sunt doar minciuni, poate-poate nu va mai fi catalogată ca mai sus.

Ghilimele§

Am pus în ghilimele „bărbat” și „mascul” dintr-un motiv simplu: astfel de specimene sunt bărbați/masculi doar pentru ei și cei ca ei. Pentru restul sunt niște nimeni…

2 Comentarii

SaintLaur a scris

Eu stiu pe o tanti care i-a zis sotului (mai in gluma…mai in negluma) ca in caz ca doar s-ar gandi sa o atinga, ii toarna o tigaie de ulei incins pe fata in timp ce doarme.

…si vreau sa zic ca e chiar un cuplu sanatos in ziua de azi. :) …perfect.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter