Pescuit „sportiv” ?

Pescuit „sportiv” ?

Băi, eu nu înțeleg care e treaba cu pescuitul sportiv?

Mai știi acum vreo trei ani (poate mai mult, poate mai puțin; am probleme cu noțiunea timpului) când Ion Țiriac a organizat o vânătoare de mistreți și toată presa l-a judecat aspru? Ei bine, cam așa cred și eu despre pescuitul sportiv.

Cum e să umbli cu un ac mare (gen andrea) după tine și să începi să împungi oamenii în obraz, îi bagi cu capu’ într-o găleată cu apă pentru minim un minut, îți faci o poză cu ei după care o rupi la sănătoasa. S-ar numi „împuns sportiv” ?

Sunt mâncător de carne de toate felurile, sunt conștient că animalu’ e masacrat doar pentru a avea eu burdihanul plin, dar treaba asta cu pescuitul SPORTIV n-o voi înțelege niciodată! În plus, sunt mulți care se duc la pescuit liniștiți, dar nu s-ar duce la vânătoare nici picați cu ceară!

Să bagi zece plumbi într-un animal și să crape instant e rău.

Să scoți un pește din apă și să-l lași să se sufoce e ok. E mai uman.

WTF?

11 Comentarii

Napster a scris

Sportiv se tradice in capacitatea omului de a se sustine singur prin procurarea hranei din natura. Astia sportivi sunt aia care se duc de fun, sa invete din skillurile necesare si sa stea la beri. Nu se duc de foame. Nici vanatorii nu se duc de foame.
Ce a facut tiriac acolo a fost cam penal. Daca se ducea el in padure ca barbatul dupa mistret era ceva, dar el cand sta intr-un foisor la o tuica si baietii lui alearga toata padurea dupa mistreti sa-i inconjoare si sa-i aduca la mustacios e alta. Iti dai seama ce vanator e omul cand se ridica de pe scaunul de 800 euro , isi ia rifla’ de colectie, pune ochelarii Police si trage un pumn de alice intr-un porc panicat.

SaintLaur a scris

Tu invata intai sa tragi macar cu arcu’ de la 2m distanta. (si nu ma refer la jocuri pe pc)
Nu ai cum sti ce inseamna daca nu ai avut tangente cu asta.

Inveti mai multe lucruri si vezi care din ele iti plac si transforma-le in agrement.
Mie-mi place pescuitul si AK-47. :)

Lu’ Tiriac i se rupe.

SaintLaur a scris

Cand ajungi un om care a trecut prin multe in viata, care a avut o gramada de trairi, te invarti in cercuri cu oameni capriciosi, plictisit de propria existenta, gustand intotdeauna lucrurile noi si esti destul de avut, ajungi sa ai un lifestyle destul de complicat, asadar …

Lu’ Tiriac i se rupe.

SaintLaur a scris

Nu neaparat..dupa cum am spus mie-mi place pescuitul sportiv si nu numai.
N-am nimic impotriva celor care fac „shooting” sportiv.

Astea sunt lucruri pentru oameni, nu asa de sensibili ca tine care recunosti ca mananci carne de toate felurile de la animale omorate prin alte tehnologii … industriale … si care sunt mai grave decat ce e sportiv.

SilviuB a scris

Ca-i omor eu cand le bag sarma in buza sau ca-i alearga o stiuca si-i mananca pana raman papucii de ei nu e nici o diferenta. In regnul animal e plin de violenta. Se mananca animalele unele intre ele ceva de groaza.
Nu sunt pescar, nici vanator, dar nu m-as da inapoi daca as avea ocazia sa pescuiesc sau sa vanez

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter