M-am angajat!

În ultima vreme am fost asaltat de oferte de muncă din partea a multor firme, mai mari sau mai mici. Dintre acestea, Adobe și Google ar fi cele mai răsunătoare nume. Spre deosebire de cei de la Adobe, care voiau mai mult de all-in-one și mai puneau și accentul pe studii (cred că este pentru prima dată când regret că n-am facultate), cei de la Google erau chitiți pe experiență (știi să faci asta, aia și cealaltă? Ia arată-ne!).

Din firmele „locale” (din România) nu cred că lipsește vreun nume cunoscut. De la Kondiment și GreenPixel (cărora le-am zis că nu mi-a plăcut cum au făcut Vodafone.ro și au început să râdă!) până la Leo Burnett și MediaPro Interactiv, trecând prin câteva zeci (!!!) de alte firme ceva mai necunoscute. Și fiind necunoscute, nu le menționez. Să rămână necunoscute!

Așadar, revenind la goagălul nostru. După cum probabil știi, Google e în curs de a deschide un sediu în România și fac angajări. După multe teste (MULTE!) ce s-au întins pe mai bine de o lună (la sfârșitul lui ianuarie am început discuția) am fost… admis. Din păcate nu îți voi putea spune prea multe despre ce voi face acolo (pentru că nici eu nu știu), dar sigur este vorba despre front-end!

Cum sediul se va deschide spre sfârșitul anului, pe la jumătatea lunii iunie voi pleca timp de cel puțin patru luni în US, să lucrez direct acolo. Se pare că le-a plăcut mult de tot cum lucrez o.O Oricum, pe măsură ce voi afla mai multe voi posta pe blog (în limitele contractului de confidențialitate, desigur!).

Ah, și bonus: mi-am luat un Mac Pro. M-a costat aproximativ 4000€ sistemul cu 16gb RAM și 2 hdd-uri de 1TB. În cursul zilei de azi ar trebui să ajungă. Sper să se ridice la nivelul așteptărilor!

1 aprilie§

Deoarece sunt mulți (MULȚI !) care nu s-au prins, articolul a fost postat pe 1 aprilie… :w00t:

15 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter