Sunshine. Transformers. Sau ce faci de plictiseală

Am văzut filmul Transformers. Film mai prost ca ăsta cred că a fost Sunshine, film ce l-am văzut din plictiseală și datorită unei recomandări a unui coleg.

În Sunshine sunt atâtea chestii ce par a sfida legile bunului simț încât te întrebi cum au putut lăsa așa ceva să vadă lumina zilei. De exemplu, eu nu pot să înțeleg cum o navă spațială poate orbita în jurul Soarelui după ce a trecut de Mercur. Puțin probabil, nu? Chiar dacă Soarele era aproape stins… Oricum, când o stea se stinge, nu se face o gaură neagră? :-?

Sau când ești aproape de soare (adică după ce ai trecut de Mercur) în spațiu mai sunt multe grade lipsă? Nu ar fi normal să te prăjești? :|

În Transformers se întâmplă altceva interesant și mi-a pus un mare semn de întrebare asupra inteligenței extratereștrilor:

Noi, ca oameni, facem arme. Am început cu arcuri. Am văzut că nu sunt foarte eficiente, am început să inventăm alte arme mai tari, până când am ajuns la diverse arme ce au rază de acțiune uriașă (ex: rachete intercontinentale) și o putere de distrugere inimaginabilă.

Ei, ca și roboți extratereștrii aflați în război de un car de ani, au… gloanțe :| Iar un robot trebuie să încaseze o mulțime de gloanțe pentru a părăsi această crudă lume. Hai să luam un Beretta (sau orice pistol calibru mic) și să găsim un musculos. Descarcăm pistolul în el, cu ochii închiși, singura condiție ar fi ca toate gloanțele (6) să-l nimerească. Mai supraviețuiește? Sau măcar mai mișcă? Nu? Atunci de ce naiba roboții ăia trageau în ei cu un soi de automate și nu mureau? Într-un moment de geniu, un robot spune: oamenii mai au mult de evoluat! No shit! Noi cel puțin avem arme băăăăă, dacă face vreunu’ figuri îi faci cunoștință cu un Magnum sau un Smith și îl reduci la tăcere. Voi? Consumați o grămadă de plumbi să vă omorâți și până la urmă vă iese cel mai bine cu un cub. WTF?!!?

6 Comentarii

Bunicu a scris

Vezi de ce nu imi plac mie sf-urile? Abereaza cu gratie. Transformers am vazut doar pentru efectele 3D din film.
Sunshine m-a lasat rece de la trailer – salvati soarele? Cat de aberant poate fi? Cine stie fizica si chimie de liceu, isi poate da seama ca subiectul filmului este aberant, si ca nu e nimic altceva de invatat decat ca: „ASA NU”

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter