Eu când vreau să fluier, fac liniște…

În seara asta am făcut ce n-am făcut niciodată (sau cel puțin nu în ultimii 10-15 ani): m-am dus la cinema la un film românesc. Și care este cel mai discutat film din perioada asta? „Eu când vreau să fluier, fluier”, desigur!

Atât doar că filmul este de o plictiseală CRUNTĂ. Durează o oră juma’ dar parcă face Lord of The Rings foarte scurt. Dacă s-ar scoate cadrele enervant de lungi în care se întâmplă cam… nimic, filmul în sine ar dura maxim 45 minute. Cu foarte mare indulgență. Am căscat, m-am uitat la ceas, iar am căscat, poate-poate trece mai repede timpul.

Despre acțiunea din film nu prea am ce să zic. Că nu e acțiune prea multă. Vreo zece minute cu ciobu’n gât și un demaraj în trombă. Aia a fost tot! Filmul s-a terminat înainte să înceapă!

După film, au început discuțiile. Și din discuție în discuție, am ajuns la următoarea curiozitate: dacă ăsta a fost un film care a câștigat premii și a fost atât de plictisitor, oare cum au fost alea ce n-au câștigat niciun premiu? :|

Concluzia mea a fost că jurații aleg un film la plezneală și zic: „mă, hai să-i dăm ăstuia premiul anul ăsta!”…

7 Comentarii

Anatema a scris

Va recomand in caz ca n-ati vazut filmul – Where eagles dare-,adica Unde se avanta vulturii.Acolo da actiune,frate,de la inceput pana la sfarsit.Dureaza doua ore si jumatate,fara reclame.Joaca Clint Eastwood si Richard Burton.Film din 1968…cand se faceau filme adevarate,nu prostii comerciale.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter