Idioțenia de luni dimineață

Da, știu că e marți după amiază, dar ieri mi-a venit în cap și abia azi am avut timp să o aștern pe… monitor. Sau pe tastatură. Sau.. în fine, înțelegi tu!

Știi moda aia care a apărut cu vreo trei-patru ani în urmă, cu purtatul unor ștrampi negri pe sub o fustă scurtă (maxim până la genunuchi) ? Ceadeam putea fi devansată doar de cizmele din dantelă ( o.O ) de vara trecută. Ei bine… M-am înșelat. Și chiar dacă nu mi se întâmplă prea des să mă înșel, iacă că s-a întâmplat. Și mai și recunosc: m-am înșelat!

A apărut o modă și mai și, care face să pălească atât ștrampii cât și cizmele de dantelă. Ba chiar le fac să pară drăguțe! Te întrebi ce?

Curul mare!§

De fapt nu curul în sine ci pantalonii cu turul foarte, foarte lung și foarte lăsat:

Ok, acum pot declara că prostul gust a ajuns cu adevărat la un nivel greu, dar GREU de egalat!

23 de Comentarii

Anca a scris

si eu pantaloni in genul …moda e chiar interesanta :D, nu e deloc de prost – gust si nu e nimic dezgustator sau cv de genul …aduceti’va aminte ca asa au fost criticati pantalonii cu turul lasat si pentru baieti ..acum numai mosii si comunistii nu sunt de acord cu asta ….lumea nu se mai uita lung la ei si nu mai e nimic scos din comun! :D

teo a scris

Adevaru-i ca nu te poti … pardon in gustul nimanui, dar vad eu fetelor ca nu numai noi, astia trecuti de patruzeci, ne oripilam la vederea hidoseniei. Moda, pe langa noutate, originalitate, e bine sa aduca si o nota de estetic. Cand privesti o femeie, doresti sa vezi ceva frumos, or ceea ce vad eu in pantalonii astia e orice, numai frumos nu. Poate n-am eu simtul estetic suficient de dezvoltat… in fond n-am decat 49 de ani, eu mai am timp sa mi-l rafinez… Sau poate au o utilitate care-mi scapa mie. Posibil sa fie raspunsul la nevoile pirandelor cand merg la furat… Cat despre purtatul lor de catre baieti, nu pare sa fie decat inca un semn de efeminare (pt. Madalina: gasesti in DEX explicatia termenului; precizare: DEX e o carte groasa, foarte utila)

mădă a scris

dicc.:)) ce cumorii mai stiti sa datii si voi /:) . Da sigur si Anca aea , e penala sa mor eu de nu:O . Deki cum sa ziki asa ceva:| .? Ca cika.. te alerga un psihopat /:) ! draga! suntem in secoluu 21!! Si cika. . uratii .. nu dragiilor. e chiar la moda;) .! Sau voii nu tiineti pasu cu moda:)).! Miii mila de voi:) .!
Sa stiiti.. pantaloni astia is chiar bestialli:x:x. Dar , e un siingur luucru p care tre sa stii sa i asortezii. :) Dar voi poate nu stitii ;) . de assta spuneti asa ceva despre eii:). Sii da intradevar nu totii avetii bani sa vii cumparatti:-j .

teo a scris

Vorba lui Staicu Ionuț Bogdan, nici nu știu dacă ar trebui să râd sau să te compătimesc. La inceput am ras de-am facut burta, iar dupa aceea lacrimile de ras s-au transformat in unele autentice. Adevaru-i ca pantalonii aia nu-s de nasul nostru (si asta nu din motive financiare!). In schimb se asorteaza perfect cu nivelul intelectul al lui Mada. La asa cap, asa nadragi! Rar mi-a fost dat sa vad asa un recital de prostie pe vreun forum etc… Pe vremea lu’ Ceasca ne cazneam sa eradicam analfabetismul si iata ca, dupa 21 de ani gloriosi, reintram in preistorie!

Oana a scris

mda…suntem mulți care nu înțelegem…eu una înțeleg că e la modă să te simți bine,dacă în pantalonii ăia te simți bine…e bine,dacă nu tot bine e…în caz că nu suporți să-i vezi întorci privirea,lumea e plină de alte frumuseți care se cer văzute.

P.S. eu îs printre cei/cele care întorc privirea .

didi a scris

Cand vad pantalonii astia, am impresia ca sunt pentru a nu se vedea scutecele de pe dedesubt.
Or fi la moda, dar la moda sunt de multe ori tampenii si bineinteles ca daca nu stai sa gandesti putin inainte de-a te imbraca porti si asa ceva.
Cred si eu ca intoarce lumea ochii cand te vede cu asa ceva pe tine, ca sa fie sigur ca nu si-a imaginat ca vede asa ceva….si sa nu crezi ca e incantarea ce face pe cineva sa se uite…ci uimirea in primul moment iar apoi rasul.

Francu Eugen a scris

Sunt la moda așa cum au fost și pantalonii evazați, cei de rap, pantalonii de stofă mult căzuți peste pantof.
Sau uitați-va la uniformele militare de pe timpul celor 2 războaie mondiale strânși pe picior și foarte bufanti de la genunchi în sus.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter