Trăiți-ar UPC-ul

Sunt fericitul client al UPC. Mă mândresc cu asta și abia aștept să ajung acasă. Doar „merită să mă întorc acasă”, nu?

Sâmbătă, când am ajuns acasă, am observat că NU merita să mă întorc acasă deoarece iar m-am certat cu vecinii. Și nu îmi mergea netul. Am stat, am cugetat la ce era mai grav: să mă cert cu vecinii (care încă mai tropăie în draci, de parcă au herghelie în casă) sau să nu am net. De la UPC.

Încerc să sun la UPC dar, chiar înainte să apăs butonul „dial” (the green one) de pe telefon, mi-am dat seama de o chestie terifiantă: nu am numărul de la relații cu publicul! :w00t: Ca orice om normal, butonez puțin telefonul și încerc să intru pe site-ul UPC. WAP. Respectând cele mai înalte standarde de usability, site-ul UPC folosește un sistem de navigare minunat ce funcționează doar dacă ai JS activ. Iar cum smartphone-ul meu nu e chiar așa smart…. Sunăm prieteni. Îi rugăm să sune la UPC să vorbească pentru noi. Și aflăm că abonamentul nu este plătit. :w00t:

Am continuat să lucrez, cu gândul la sfinții și dumnezeii UPC-ului. Duminică seara, când ajung acasă, de la distanță, se vedeau o grămadă de chestii ce păreau Spam-Flyere. Am considerat că sunt spamuri deoarece era duminică. Iar duminica nu vine poșta, nu? Ei bine, erau facturile UPC. WEEEE!!! Am factură de la UPC la o zi după ce am fost deconectat pentru… NEPLATĂ.

Desfac nerăbdător plicul, să văd ce am câștigat: o factură din data 05.09.2007 venită pe 30.09.2007 :w00t: Wtf?! Am înjurat încă o dată serviciile UPC, mi-am văzut de ale mele iar de plătit… plătesc când mai ajung acasă. Oare acum mai merită să mă întorc acasă? :-?

3 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter