Un antivirus bun

Plecând de la „discuția” de aici, m-a trăznit o curiozitate: de ce să cumperi un antivirus când nu își face treaba? Adică nu știu cum ești tu, dar eu când folosesc un antivirus vreau să mă protejeze tot timpul, nu după două zile de la apariția porcăriei.

Dar stai, asta nu e tot! Dincolo de faptul că minunatul antivirus ce papă resurse ca disperatu’ nu a detectat ce trebuia, au lansat un utilitar GRATUIT care curăță infecția.

Te-ai prins? Plătești, nu plătești, utilitarul îl poți lua. Moca. Gratis. Fără niciun ban.

Nici Avastul meu moca n-a detectat nimic. Dar cum nu am intrat pe niciun link primit, mă gândesc că nu prea avea cum să se infecteze…

Dar na, dacă tot este IE8 cel mai rapid browser, de ce n-ar fi Kaspersky cel mai bun antivir? :w00t:

Oricum, dacă ai avut bafta să te infectezi, intri frumușel aici, descarci versiunea free -> îi dai update -> scoți cablul de net din spatele pc-ului (sau dai disable la placa de rețea) -> dezactivezi antivirusul (pentru orice eventualitate) -> scan FULL -> le selectezi pe toate -> remove selected -> restart la pc. Iar data viitoare ai grijă pe unde intri!

4 Comentarii

Sergiu a scris

Ce mi se pare amuzant e că s-a folosit una dintre cele mai vechi metode de păcălire a utilizatorului de rînd. Și culmea, a funcționat. Cînd am primit prima dată o adresă de genu ăla, am dac clic pe ea, fiindcă neah, cunoșteam persoana de la care primisem mesaj. S-a deschis o nouă fereastră a navigatorului și poc:

Descarcă: MySpace.nustiuce_supertare.jpg.exe

Acuma, nu știu alții cum sunt, dar eu cînd văd o chestie de genu ăsta, nu mai am nevoie de anti-virus să-mi spună că e goangă. Am apăsat ușor pe Cancel, și gata bîlciul. :)))

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter