Iar RDS & RCS

Că tot zicea un amic că risc să fiu călcat de diverse mărci de mașini tatuate cu diverse firme și culori (roșu, portocaliu, etc), m-am hotărât să mai scriu câte ceva despre mogulul RDS & RCS. Că tot nu am mai scris nimic despre ei de ceva vreme și despre cum își tratează RDS & RCS angajații, am mai aflat câte ceva. Mi-a șoptit o păsărică cum că cei ce au mai rămas sunt munciți ca sclavii. Astfel, ignorând faptul că se dau demisii în stânga și în dreapta (adică le pleacă angajații), mai marii corporației ce nu au suficienți bani să își termine infrastructura 3G, alocă un om pentru mai multe task-uri. Sau, în altă ordine de idei, mai multe task-uri unui singur om, unde ar fi trebuit să fie doi-trei, poate chiar mai mulți.

Iar bonus, cablatorii (da, ăia de îi înjurăm toți că nu vin să ne conecteze mai repede la net :naughty: ) dacă nu se duc să monteze cabluri unde le zic șefii (dacă din Constanța sunt trimiși în București, aceștia nu trebuie să comenteze) sunt dați afară. E normal să faci ce-ți spune șeful, dar când te trimite la dracu-n praznic, parcă îți vine să îți bagi picioarele…

E foarte probabil ca acesta să fie ultimul meu post. Despre RDS & RCS. Cu puțin noroc, ne mutăm atenția și pe alte firme din Constanța ce-și tratează clienții și/sau angajații aiurea. Și nu, nu am de gând să scriu despre McDonalds sau alte chestii de genul, deoarece consider că mi-am ales prietenii / cunoscuții în așa fel încât au un coeficient de inteligență și o experiență profesională ce îi încadrează mult mai sus.

Ne vom auzi curând :naughty:

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter