Modelino vs Coke : 0-1

Cu vreo două săptămâni în urmă, poate chiar mai puțin, am primit cadou niște Modelino. Pentru cei ce nu știu, Modelino este un balon umplut cu un praf alb. Nu cocaină, ci un fel de făină. Nu știu dacă este făină, dar… esențial este că este umplut cu un praf ce permite jucăriei să fie modelată în fel și chip, de unde și numele. Oricum, este o chestie foarte inspirantă ce mă ajuta (nu mă mai ajută) să mă concentrez dar și să-mi descarc nervii.

De ce am spus că nu mă mai ajută? Pentru că, acum două zile, modelino roșu a cedat. S-a spart. Mi s-a umplut camera de praf alb. Și masa. Implicit și tastatura. Dumnezei, Cristoși, diverși sfinți, multe mame, etc. M-am resemnat, am luat frumușel aspiratorul și am început să aspir, înainte să vină cineva la mine și să mă creadă droghist. După doar 30 minute, totul era ca nou, masa curată, covorul arăta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, la fel și tastatura.

Astăzi, în schimb, tastatura mea a avut parte de un tratament mai… lichid: una bucată pahar cu cola. Plin. S-a vărsat accidental pe tastatură. Din fericire eram într-o stare de calm ce m-a uimit chiar și pe mine, și, în timp ce Andy râdea de nu mai putea, eu încercam din răsputeri să șterg sucul de pe masă, tastatură, etc. De această dată nu s-a rezolvat cu aspiratorul, astfel încât am desfăcut tastatura bucăți, am deșurubuat atât de mult că mă doare mâna și acum, am spălat, am re-spălat, am clătit iar acum tastatura (sau o mare parte din ea) e la uscat iar mâine, cel mai devreme, vei afla dacă mai trăiește.

Între timp, eu stau cu o tastatură mai veche ce a primit și ea, la rândul ei o porție zdravănă de suc. Dar, ea a avut parte de Cappy. Atunci m-am crizat rău de tot, dar… Cum atunci nu aveam altă tastatură și aveam și ceva de terminat, am avut tot dreptul :naughty: :w00t:

Mai jos iată o poză cu tastatura desfăcută:

10 Comentarii

Modddellllinooo a scris

Am avut si eu un Modelino pe roz dar din pacate a decedat, acum am altul pe verde si a inceput sa curga acel praf de ghips, si de curiozitate am pus apa peste el si s-a intarit.
E uraaaaaattttttttttttt.
Dar daca se fisureaza sa dati cu putin lipici lichid ca se repara.:):):)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter