Și ING o cam gafează

Am declarat, încă din primele zile de colaborare, că sunt foarte încântat de serviciile ING. Hârțogăraie puțină, operatoare drăguțe și un serviciu de homebank decent.

Ei bine… Ieri a trebuit să mă duc să scot niște bani de la sediul central. Asta din cauză că valută poți scoate doar de la sediul central. Două lucruri nu mi-au plăcut:

  • M-a pus să completez un formular. Inutil, de altfel;
  • Având două conturi – unul pentru uz persoanl iar celălalt pentru PFA – tanti mă întreabă din care cont să scoată banii. Totul legitim, nu? Da, doar că într-un singur cont aveam respectiva sumă… În celălalt erau vreo 10€.

Sper să nu mă mai duc prea curând pe acolo, că mă apuc să-i înjur.

Ah, btw, să le spună cineva că în incinta băncii dacă ai cu 15°C mai puțin decât afară nu e o treabă prea sănătoasă…

11 Comentarii

donted a scris

Având două conturi – unul pentru uz persoanl iar celălalt pentru PFA – tanti mă întreabă din care cont să scoată banii. Totul legitim, nu? Da, doar că într-un singur cont aveam respectiva sumă… În celălalt erau vreo 10€.

Da` poate vroiai sa scoti aia 10 ?

Alin a scris

Prietene care esti tu prieten vesnic nemultumit…te ai gandit ca formularul ala are un rost pt care scrii contu acolo? Te ai gandit ca poate aveai posibilitatea sa scoti si din celalalt cont daca aveai o descorire de cont activata? Da te n spume de retard obtuz o arzi ca Steve Jobs pe cacatul asta de blog cand tu nici apa calda n ai fi inventat o

Staicu Ionuț Bogdan a scris

Prietene retardat, în ignorața ta cauzată de o prostie transmisă genetic de la stră-străbunicii tăi (implicit mă-ta și tac-tu ce au fost prea dobitoci sau zgârciți să cumpere o bucată de cauciuc să te prevină; nu-i bai, se vor căi toată viața), te-ai gândit că există o șansă, chiar și așa mică ca creierul tău, să nu am descoperirea sufletului, astfel încât sa nu pot scoate mai mult decât am?

Nu? Nu mă miră. Nu vrei tu să mori? De două ori? Mulțumesc. :death:

dojo a scris

Bun stai ca nu inteleg o faza, mi-e sa nu zic tampenii. Am cont BCR la mama naibii undeva in Timisoara. Inainte de a pleca din tara, am scos de acolo vreo 3000 de lei, sa ii fac 1000 de dolari. Am facut tranzactiile in alta incinta decat aia „sursa” conturilor. Sau s-au schimbat smecheriile de cand is plecata? sfantul stie …

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter