Despre sectorul bugetar. Iar!

De voie, dar mai mult de nevoie, a trebuit să mă duc la trezoreria curului să îmi plătesc impozitul pentru PFA-ul proaspăt înființat. Ca la orice curvă, la stat trebuie să plătești anticipat. În fine, nu despre asta discutăm acum. Acum discutăm despre gheișe (adică femeile din spatele ghișeului).

Stau la o coadă cu decizia de impunere primită de la ANAF. Când îmi vine mie rândul, tanti mă întreabă cât plătesc. Îi zic că tot și dau să scot banii. Țeapă! Nu aici se plătește, ci la ghișeul de alături! Aici îți dau doar o foaie cu care… te duci la ghișeul respectiv.

Iau foaia, mă duc la ghișeul nr. 2 și dau banii.

Îmi explică și mie cineva de ce a fost nevoie de doi pași frumoși? :w00t:

Nu de alta, dar iar îi aud pe toți că sunt revoltați de restructurări și modificări de salarii…

12 Comentarii

StefanZ a scris

Shht, eu am fost sa ridic niste bani (am dat 160 ron si am ridicat doar 100, probabil aia 60 ron erau maruntisi pt valoarea mea si au zis ca-i pastreaza ei) si la ghiseul nr.1 am semnat etc, la ghiseul nr 2 (o alta tanti, evident) a verificat, fix atat, la ghiseul nr 3 am semnat si am scris „AM PRIMIT SUMA DE 100 RON” si inapoi la ghiseul 1 mi-a dat banii. Suuuper ….

SaintLaur a scris

E cu tactica, domn’le. ;) In caz ca intra un „infometat” cu un ciorap pe pistol si cu celalat ciorap pe cap si striga „Freez, motha’ fucka’, give all ya’r money ! „, ar trebui sa devina derutat cand ii spune „gheisa” ca „din pacate, aici nu se tin bani”. Intre timp, tanti de la ghiseul de dupa colt inchide usita aia mica si o taie. Fiind si mai confuz, o ia la fuga, trezindu-l si pe paznicu’ ala de 80 de ani de la intrare. Taaraaaa …!

Asta e parerea mea, alta „logistica” nu-mi explic.

Alex Dima a scris

Exact asa am patit si noi ieri la CEC numai ca ,,gheisele” erau la o sedinta si am asteptat aproximativ 15 minute ( inainte ne spusese ca aici trebuie sa stam la coada pentru ceea ce aveam nevoie, o alta gheisa de la persoane juridice). Cand ajunge domnisoara mai asteptam inca 5 minute sa termine de vorbit cu o alta gheisa si spune ,,A, dincolo” unde caserita a fost IN TOT ACEL TIMP !

Staicu Ionuț Bogdan a scris

Amice, nu fi idiot. Nu am zis nimic de ăia care acum salvează sinistrați.

În caz că nu ai observat, cei care ies în stradă și sunt revoltați de astfel de reduceri salariale sunt fix ăia care iau șpăgi… Functionari publici, medici, asistente.

Când o să văd… să zicem pompieri în stradă, atunci mai vorbim. Până atunci.. Ciocu’ mic.

Alex Dima a scris

Sa stii ca asa este. Intr-un sondaj, pompierii sunt pe primul loc la increderea primita de oameni. Si sunt asa pentru ca isi fac treaba fara sa ceara nimic de la nimeni. Probabil comentariul anterior se referea la titlul care este putin generalizat insa mi se pare o iesire mult prea ciudata pentru situatia actuala.

dojo a scris

Alex, sorry, dar aici tu esti in urma cu stirile. Dupa ce vad ca scrie baietul asta aici, e vorba de „gheise” (misto cuvantul), nu de aia de salveaza vieti. Daca s-ar scoate birocratia asta si le-ar invata pe dame sa faca una totul, nu sa fie nevoie de o cireada intreaga, sa stii ca ne-ar salva si vietile, ca nu vom mai crapa devreme de inima rea.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter