UPC

Unde sunt cei ce laudă upeceul? Să-mi explice și mie de ce măreața firmă ce oferă servicii super bune m-a privat de vreo trei-patru ori de net azi. :death:

Prima dată a picat curentul și, chiar dacă am modemul băgat un UPS, a picat și netul. Echipamentele ar trebui să aibe alimentare auxiliară. Adică… la un preț al abonamentului dublu față de RDS, mă aștept să ofere măcar atât. În fine, prima dată este au o scuză aproape acceptabilă.

Dar ce ne facem cu celelalte trei „intervenții” când se desincroniza modemul? Și nu, nu e de la mine, cum probabil ai fi tentat să-mi spui. Și nu răspundeau nici la telefon…..

4 Comentarii

rast a scris

Cineva pe net, zicea odata, tot nemultumit de serviciile celor de la UPC, ca a fost la sediul lor si i-a luat tare!
Cica un tip a recunoscut: nu angajeaza oameni/administratori buni pentru ca cer salariu mare… se multumesc cu studenti, admini de mana a 2-a…. (asta, ca sa nu spun plafonati :) )

Pirahna a scris

Nu e asa usor sa conduci o companie mare, mai ales cand e vorba sa cumperi o companie mare si sa o conduci (UPC -> Astral).
Mie imi merge, merge chiar foarte bine. Mai am ocazional cate un drop de cateva minute …

Ori merge treaba bine in Bucuresti si au astia grija mai multa de noi si aveti acolo admini ratati, ori la noi se investesc mai multi bani in bagat cablul tv/internet/digital/whatever (coaxialul evident) in pamant (astia inca n-au acoperit santul de 1.5 metri adancime de la trotuar) ca sa nu mai fie probleme gen bate vantul si se misca dracia.

Vezi ca exista sansa sa fie o problema de pozitionare.
RDS-ul pe de alta parte, in Bucuresti sta foarte prost. Ia incearca si alte zone (cauta persoane din alte zone ale orasului si intreaba-i cum le merge).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter