Cel mai tare job de programator

O să creadă unii că-mi caut de muncă. Din contră! Am foarte multe de făcut, dar am găsit anunțul ăsta pe joobs.ro.

Ce mi se pare în neregulă cu el?

Realizează cele mai cool addon-uri pentru Internet Explorer 8, încarcă-le pe www.ieaddons.com/ro și fă-i pe prietenii tăi să se înscrie pe site, să le descarce și să le voteze!

Long story short: nu contează cât de bun este addon-ul făcut, dar dacă încasezi cele mai multe voturi ai câștigat. Să facem un exercițiu de imaginație. Zilele trecute, Zoso mi-a dat link într-un articol (de fapt o colecție de link-uri). Știi câți unici mi-a trimis? În jur de 4000! Revenind la exercițiul de imaginație: una bucată programator dibace cu una bucată prieten cu site/blog traficat. Că este Zoso, Arhi, Sebi sau oricine altcineva este mai puțin important. Iar jumătate din vizitatorii blogului respectiv votează. Îți dai seama că spulberă orice concurență?

I-am dat link lui Zoso să-i trimit tot traficul înapoi, da? :w00t:

Daaaar… îți dai seama că toată treaba este futilă. Pentru că, un pic mai jos este următoarea chestie:

Pe 1 octombrie 2010, addon-urile care au ranking 4 și 5 și au cel putin o descărcare, vor intra într-o tragere la sorți unde primele 3 extrase vor câstiga 5000, 3000 și 2000 euro

Citit un pic mai frumos s-ar traduce prin: dacă ai mulți prieteni și un sac de noroc, chiar poți câștiga!

Acum serios, poate să-mi dea cineva două-trei exemple de plugin/slice/accelerator pentru IE8 UTILE? Și da, slice-urile pe un site cu RSS sunt o porcărie incredibilă!

Despre caracteristicile IE8 voi scrie cu altă ocazie.

Un screenshot, pentru posteritate.

9 Comentarii

Avadanei Andrei a scris

Total deacord Ionut cu cele spuse de tine aici. Chiar asta e unul din motivele pentru care nu-mi consum neuronii cu concursul (repet UNUL din ele). Intr-o alta ordine de idei, cum crezi ca ar fi fost mai ok din partea loi sa faca acest concurs? Sa bage o comisie de 10 insi de la MS si sa alege ei premiantii? Sa supuna la vot?(care tot una e)?

Daca bagau comisie erau subiectivi si iesea iar scandal, daca bagau la vot, aveai un articol asemanator pe blog de scris. Singura chestie care le iese din toata afacerea este ca vor avea multe instalari ale addonurilor lor pe multe browsere IE. Ei si ce? Cine le va folosi? :)

Staicu Ionuț Bogdan a scris

Andrei, cred că cel mai bun mod de „vot” era un sistem de tracking. Bănuiesc că n-ar fi singurul browser care trimite „anonymous statistics”, nu? :)

Chrome face asta, parcă și Firefox (opțional, desigur! dar și instalarea unui addon este opțională so…), deci n-ar fi fost primul browser care ar fi făcut asta. Dar na, ce știu eu? Sunt doar un amărât de front end developer :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter