De dimineață

M-am terzit cu vreo două ore în urmă. Verific mail, primit răspuns de la Banca Transilvania (BT) referitor la imposibilitatea folosirii cardurilor online, în special cu Paypal (deoarece urmează să primesc niște bani prin PP). Cum probabil mulți au aflat, este o măsură de siguranță, iar PP nu trimite CVV (codul de verificare de pe spatele cardului). Acum…. Eu stau și mă gândesc ca orice om normal: dacă nu îl trimite, de ce nu merge dacă bag un CVV eronat? :-? E posibil ca în viitor să fie posibilă folosirea cardului dacă fac un drum la bancă și semnez un formular.

Asta ar fi o problemă. A doua ar fi că în fiecare dimineață UPC îmi taie netul pentru câteva ore. La telefon nu răspund, deci nu am cum să-i contactez. Și asta deoarece UPC oferă servicii minunate, nu-i așa copii? (vă rog să răspundeți în cor!)

A treia problmemă e că mă doare capul și că trebuie să-mi fac alți ochelari. Damn

7 Comentarii

v3l0 a scris

pt cei care nu au rds in zona si sunt dependenti de UPC,,, va recomand sincer Romtelecom (de la om la pom) pt ca au viteza bunicica pe exterior…singurele lor probleme fiind legate de faptul ca nu au acces pe huburile c care ne-am obishnuit noi…dar poate exista huburi de RTL si nu shtiu eu.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter