Încă una de la Apple

Dacă până acum două săptămâni eram destul de convins că Apple sunt destul de concentrați pe UX și usability, de când am iPad-ul, treaba s-a schimbat un pic. Toate problemele iTunes și toate lipsurile iPad-ului mă fac să mă gândesc că Apple nu dau doi bani pe acești doi termeni. „There is an app for that” nu era doar un motto folosit de Steve Jobs în prezentare. Nu! Este însuși modul de funcționare și gândire al iPad (și iPhone intră în aceeași categorie)!

Streams§

Știai că nu poți asculta un stream folosind aplicatia iPod? Dacă vreau să ascult Radio Doina, de exemplu, nu pot. Pentru că am nevoie de o aplicație. Aplicație care NU rulează în fundal (vorbim de iOS 3.x, deoarece iPad încă nu are iOS 4), fiind nevoit să privești la radio… Sigur, de vină este postul de radio, că n-a pus la dispoziția utilizatorilor aplicații de iOS, Win Mobile, Symbian și Android. Nu?

Butoane§

Știai că butonul „I’m Feeling Lucky” de pe pagina Google este pus doar pentru că utilizatorii se simt mai… confortabil cu el acolo? Prin urmare, cei de la Apple s-au gândit că ar fi bine să bage și ei un astfel de buton:

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter