Iubește-ți aproapele!

Stând la bloc, „aproapele” ar fi vecinu’. Nu e întotdeauna același ci doar ăla care mă uimește. Și nu neapărat într-un mod plăcut. Să detaliem un pic.

În urmă cu aproximativ o săptămână s-a început izolarea blocului cu polistiren. Schelă d’aia electrică, pleacă de la etajul 10 și într-o săptămână termină o coloană (un apartament/etaj). Să-ți spun drept, habar n-am de ce s-a făcut izolarea asta termică, deoarece blocul este unul foarte călduros, având în jur de 20°C într-o cameră în care nu am nicio sursă de căldură (nici măcar calorifer!). Probabil era mai ieftină izolarea decât văruirea, nu știu…

Profitând de moment, am zis că ar fi cazul să-mi pun și eu termopane, să nu mai aud toate javrele (patrupede sau nu) cum latră prin fața blocului. Am pus termopanele (triplex, low-e, șase camere, pentru curioși :w00t:) frumos, a doua zi au ajuns băieții cu izolatul în dreptul meu și și-au terminat treaba. De atunci au mai trecut de două ori pe la fereastra mea: o dată au tencuit și o dată au dat culoare. Ultima dată au trecut vineri.

Ce crezi că face vecinul de deasupra?

ÎȘI SCHIMBĂ GEAMURILE!§

Pe bune! Nu știam de dimineață la ora opt cine găurește pereți. Am aflat când au început să-mi cată bucățele de beton, polistiren și tencuială proaspătă pe pervaz.

5 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter