Prostituție

Uneori cad în butoiul cu melancolie/filozofie (am puțin loc în cameră, așa că am un butoi pentru mai multe chestii) și mă gândesc la o chestie tot mai întâlnită în zilele noastre. Curve cu acte în regulă. Nu, nu e vorba despre ACELE curve ce stau pe centură și încearcă să te atragă într-un mod în care te face să crezi pentru o secundă că e posibil să fie cu adevărat femele. Umane.

E vorba de acele domnișoare de 15-20 ani ce preferă masculii aflați la criza vârstei mijlocii (care de fapt, s-ar putea traduce prin începutul vârstei a treia) în detrimentul – dacă s-ar putea spune așa ceva* – celor de o vârstă apropiată lor. Este foarte puțin probabil să nu fi auzit cel puțin o dată despre faimosul cuplu Columbeanu, deci, în mare, știi la ce mă refer.

Care ar fi motivele pentru care ai vrea să faci acest lucru? O să încerc să înșir motivele unui bărbat dar și motivele unei femei pentru care ar face asta.
More…

De ce ar alege bărbații o femeie cu mult mai tânără?

Pro

– arată bine. O femeie de 20 ani nu o poți compara cu una de 40, decât foarte rar. Atât de rar încât nu merită să-ți bați capul căutând-o;

– îi faci pe alții să-și întoarcă privirile după frumusețea de femeie ce stă la brațul tău;

Contra

– îți toacă banii;

– îți toacă sănătatea. Oricât de potent ai fi fost toată viața, de la o anumită vârstă începi să ai diverse probleme cu bijuteriile regale. Soluția? Viagra, desigur! Îți distruge inima, dar ce nu faci pentru a satisface femeia ce te iubește atât de mult? (pentru bani)

– la un moment dat vezi că nu poți discuta cu ea. Omul e ca vinul. Cu cât e mai bătrân, cu atât e mai bun (înțelept). La 20 ani, să fim serioși….

– dacă te-ai pricopsit cu o podoabă de genul ăsta, este foarte probabil că tu ai bani și ea nu. Dar, odată ce s-a „cuplat”, are și ea bani. Și, ca majoritatea parveniților, încep fițele: nu-mi place aia, nu-mi place cealaltă, cumpărăm o poșetă și o folosim pe post de apărătoare a dovlecelului, etc.

De ce ar alege femeile un bărbat cu mult mai bătrân (și cu mai mulți bani)?

Pro

– pentru bani

Contra

– e impotent;

– e frustrat. E complexat. Dacă la 40 ani umblă cu una de 20, clar nu știe ce să-i ofere unei femei de 30 (sau mai mult). Prin urmare, alege o puștoaică și o formează după bunul său plac. O femeie îndrăgostită este FOARTE maleabilă (de fapt și un bărbat îndrăgostit), prin urmare este foarte ușor de manipulat și „educat” un astfel de om. Cunosc cel puțin două cazuri de genul ăsta.

– arată nașpa. Se spune că ridurile la bărbați au un farmec aparte. Dar dacă are pielea zbârcită, parcă se duce dracu tot farmecul.

Desigur, se vor găsi persoane să-mi spună că sunt încuiat. Toți încearcă să supraviețuiască într-un fel sau altul, nu? Într-un fel le înțeleg pe bietele fete ce fac asemenea compromisuri. Probabil și eu aș face la fel dacă aș avea de ales între angajat McDonalds (sau preparator shaworma, că tot a fost vorba acum câteva zile :naughty: ) și o babă senilă plină de bani.

* Desigur, în „detrimentul” celor de o vârstă apropriată este un sarcasm. Consider că avem noroc că suntem scăpați de astfel de specimene ;)

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter