Covrigi

Ieri, proaspăt venit în Constanța, am zis să-mi iau câțiva covrigi, că tot n-am nimic de mâncare acasă. Intru eu frumușel într-o covrigăraie (adică fabrica de covrigi) și îi ceri vânzătoarei… covrigi. Iau eu cinci covrigi cu gândul la iaurtul lăsat în frigider și plec frumușel acasă.

Juma’ de oră mai târziu, ajuns acasă, mă duc glonț la frigider, îmi iau iaurtul și dau să mușc dintr-un covrig. Am crezut că-mi rămân dinții în covrig! Nu credeam că aluatul se poate întâri în HALUL ăla! Putea concura cu succes la titlul de „cel mai rezistent material de pe Terra”, alături de diamant sau titaniu!

Problema mea este: ce naiba fac eu cu cinci covrigi? Să-i arunc mi-e cam frică, să nu se avarieze burlanul la ghenă. Să-i dau la cerșetori îmi este și mai frică, să nu mă ia ăia la bătaie. I-aș arunca în la păsări, dar mi-e să nu-și rupă ciocurile. Idei? :|

Acum, întrebarea este: dacă la ora 4 după-amiaza găsești covrigi atât de tari, chiar se așteaptă cineva să mai cumpăr ceva de acolo?

Dragii noștrii producători. Criza este ceva imaginar. Nu are nicio vină că voi nu aveți vânzări. Voi sunteți de vină! Criza este doar un pretext pentru ca majoritatea oamenilor să fie mai atenți ce cumpără. Atât!

12 Comentarii

v3l0 a scris

Langa Lic. 4 (Tomis), vis-a-vis de Vodafone, e o patiserie nici prea mare nici prea mica, unde in 90% din timp sunt covrigi calzi si niciodata nu sunt vechi si au reteta buna, nu sunt facuti din aluat de paine ca la alte patiserii. Au batoane, polonezi, linzer cu mere si cirese… o pizza mica de patiserie..care de fapt e maricica si, la 3.5Lei e plina de ingrediente si e prea belea.

Hai ca m-a luat valul si aberez…

Apropos, da, le fac reclama, ca merita! Cand n-am pachet la munca… de la ei halesc cate ceva.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter