Asta e treabă de bărbat!

Nu știu dacă există o altă scuză mai idioată pentru incompetență decât „asta e treabă de femeie/bărbat”. Cu mici exceptii (nașterea copiilor, de exemplu), nu există treabă de femeie sau treabă de bărbat! Am avut un soi de discuție aseară cu cineva și a rezultat că, fiind bărbat, trebuie să pot da o gaură într-un toc de ușă cu… habar n-am cu ce. Doar sunt bărbat, trebuie să mă descurc, nu?

Cum ar fi ca un burlac să stea în mizerie absolută, să nu spele nimic și să crape de foame pentru că.. astea sunt treburi de femei, doar nu se coboară el la nivelul ăla?

V-ați luptat 50 ani să nu mai fiți discriminate și acum, când aveți ocazia să vă afirmați, vă trântiți mucii în fasole. Și nici măcar cu grație!

PS: nu, nu e vorba de Despina :rose:

7 Comentarii

Catalin Nicolescu a scris

Bai bai bai. E un set de default-uri. De exemplu home maintenance. Da, trebuie sa fii instare sa faci reparatii minore, cele complexe sunt considerate bonus, la: instalatii electrice, instalatii sanitare, tv, frigider, usi si geamuri, activitati ce implica folosirea bormasinii, telefonie/internet, reparat/mutat mobila, carat si batut covoare.

IMHO.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter