La o poștă…

De dimineață m-am trezit foarte bine-dispus. Mai ales că Despina mă trimisese la poștă. Nu, nu să iau bani (și nici să dau!) ci să ridic un colet. Să explic.

Sus numita Despina a scăpat la cumpărături pe Amazon.co.uk. Și-a luat niște ascuțitori electrice (încearcă tu să ascuți creioane pentru 30 copii!), niște măsuțe, niște cartușe, chestii d’astea ce la noi le-ar fi luat la un preț de vreo trei ori mai mare. Minim. Cum nu Amazon livrează produsele, ci partenerii săi, e normal ca toate produsele să fie în colete separate. Și să ajungă în zile diferite.

Comanda s-a întâmplat sâmbătă (pe 2oct) seară (de la o vârstă, singurele distracții sunt nunțile, botezurile și cumpărărturile online) iar luni (4oct) după-amiază aveam primul fluturaș în cutia poștală. Au ajuns ascuțitorile!

Miercuri (6oct) primesc fluturașul numărul doi. Pentru o măsuță. Mă duc, ridic două măsuțe. Joi primesc al treilea fluturaș. Mă duc să iau cartușele (ar fi logic, nu?). După ce au căutat alea vreo zece minute, am lamurit problema: fluturașul era pentru cea de-a doua măsuță (?!). Sâmbătă găsesc în cutia poștală fluturașul nr. patru. Ah, clar, astea sunt cartușele! Cum sâmbătă a fost o zi oribilă (vreo 5°C și o ploaie urâtă), nu am simțit suficientă motivație să mă duc la poștă.

Și am ajuns la ziua de azi!§

Mă duc la poștă, dau fluturașul (pe care scria că am primit un colet extern) și aștept să-mi dea cutia cu cartușele. Vise taică! Dăi și caută. Și caută. Și dat din umeri. Și răscolit un dosar cu avize. Și dat iar din umeri. Și întrebat colege. Și re-răscolit dosarul mai sus menționat. Și mai întreab-o și pe colega care tocmai a intrat. Și mai caută și prin spate. Și mai caută și prin fund (dacă nu s-au căutat una pe alta în fund de ziceam că o să-mi dea hemoroizi în loc de cartușe!). Și degeaba! După 20 minute (pe ceas) au ajuns amabilele doamne (observi sarcasmul, da?) la o concluzie:

– Ah, ăsta e reaviz!
– Ce e ăla?
– Păi ați primit un colet și nu ați venit să-l ridicați!
– Cum așa? Aștept …
– Nu domnule, este reaviz!
– patru colete, am …
– Adică nu ați ridicat coletul!
– Primit patru fluturași. Am …
– Da fată, înseamnă că l-a luat atunci (se consulta cu o colegă cu care căutase în fund).
– Fiți amabilă, mă lăsați și pe mine să vorbesc? ( mă revolt eu, enervat că eram întrerupt de două țațe cu voci pițigăiate)
– Da… (îmi răspunde tanti, ușor speriată)
– Mulțumesc! Aștept patru colete. Am primit patru fluturași. Am săltat trei colete!
– Imposibil!
o.O
– Reveniți mâine-poimâine!

Altfel noi suntem revoltați că bugetarii au salarii mici. Că muncesc de se spetesc (am așteptat vreo cinci minute înainte de cele 20 să mă bage cineva în seamă, timp în care am auzit o rețetă de gogoșari murați pe care e MUSAI să o încerc! :w00t: ), că nu știu ce, că nu știu cum. Vă meritați soarta bă!

Concluzia? Nu am luat cartușele. Și cred că va trebui să mă duc de câteva ori la poștă, câteva zile la rând…

4 Comentarii

ant a scris

management de 2 lei, educatie de 2 lei… totul tine de sistem… degeaba m-a invatat mama si tata acasa sa imi respect locul de munca… pentru ca ajung acolo si totul e cu susul in jos, iar eu nu ma pot baga in treaba managerului sa-i dau sfaturi (probabil as primi si o mustrare daca as indrazni)… asa ca ma voi complace in sistem, voi discuta de gogosari si nu voi organiza eu locul de munca (poate doar biroul meu, daca am unul), pentru ca asta e treaba managerului (doar este platit mai bine decat mine).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter