Aiurea

Cât de nașpa poate fi să știi că o alegere este 80% greșită, dar totuși să o faci, știind că va avea efect pe termen lung?

Nu de alta, dar cunosc cel puțin 10 persoane ce au făcut asta în ultima lună. Sau ar trebui să-mi dea de gândit că nu mi-am ales bine prietenii?

9 Comentarii

v3l0 a scris

Ionut…cred ca vorbesti de compromi atata timp cat nu lovesti in oamenii din jur. Cand lovesti in cei din jur se schimba un pic (mai mult) problema. Atunci e miselie, lasitate, prostie, parsivenie etc.

In legatura cu prietenii si cei care se dau drept prieteni eu aplic 2 reguli din care una functioneaza mereu si una nu functioneaza chiar mereu:
.1. incearca sa nu oferi „material” celor ce vor sa-ti faca rau. Asta nu-mi iese mereu pt ca, deh! sunt om si simt nevoia sa am incredere si eu in cineva;
.2. rupe orice legatura cu persoana care ti-a gresit, ignora pierderile si descurca-te singur sau cu prietenii care ti-au ramas. O SA SUFERI, iti garantez asta, sar integritatea morala te scoate din multe situatii naspa si este apreciata de alti oameni de valoare.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter