Cei mai nefericiți copii

Am stat și m-am gândit care ar putea fi cei mai nefericiți copii, privind prin prisma meseriilor părinților. Și am ajuns la concluzia că cea mai nasoală combinație posibilă este: mama soprană iar tatăl luptător de K1 (box/arte marțiale/sport de contact, în orice caz).

De ce? Păi dacă faci vreo prostie, mă-ta țipă de se sparg geamurile iar tac-tu îți arde una de te învârți fix cât ar fi trebuit să țină o pedeapsă.

Beat that!

8 Comentarii

Laurentiu Nicolae a scris

Eu zic ca si mai nefericita decat atat e combinatia: tatal corporatist, mama corporatista. Eventual daca sunt si directori e si mai si. Program de la 8 dimineata pana la 10 seara si cand se intorc acasa vin si cu dosare (sau foldere) dupa ei. Multi copii ar prefera sa isi mai ia o cafteala de la taica-su sau sa tipe mama la ei, dar sa aiba parinti. Eu, din fericire, am avut parintii destul de mult timp acasa cat am fost copil, si ii apreciez foarte mult pentru asta.

BBQ a scris

nu. cel mai naspa e ca tactu e sa fie politist si sa ai 17 ani si sa vii acasa de la un majorat mirosind a alcool si tigari si sa te pedepseasca vreo cateva luni sa nu iesi din casa. si cand faci 18 ani sa nu te lase sa faci vreo petrecere ceva cu prietenii. politist – asta e cea mai de cacat meserie pe care o pot avea parintii. cunosc mai multe cazuri..

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter