Răspuns la Orbit-ul de dimineață

Se pare că nu m-am obișnuit cu faima și cu fanii/fanele ce mă asaltează de fiecare dată când ies din casă. Și asta deoarece am impresia că o vânzătoare de prin zonă a văzut filmulețul de dimineață. Și cred că vrea să și-o ia și ea :naughty: Hai să-ți spun și de ce….

Intru în magazin, cer o pâine. 2.1 lei (adica 21.000 pentru cei ce nu s-au învățat încă). Dau 3 lei, iar tipa se uită la mine cu un zâmbet ce părea o rugă să o iau la bătaie și îmi spune: „nu am să vă dau restul; vă dau pastiluțe de Orbit până la 30?”. Uh…. NU! Vreau doar o pâine! (și chiar îmi părea rău că nu am alt „rest” la mine). Ori vă dau Orbit ori nu vă dau pâine! vine, după o perioadă de tăcere, răspunsul tâmp. Wow, ce pierdere! Mai trebuie să merg 2 minute pe jos! Oh, nu!!!

Am plecat, auzind-o pe duduie cum bombăne ceva, gândindu-mă foarte serios să mă duc să fac ceva cumpărături cu multe monede. De 10 bani. Să-i ajungă….

6 Comentarii

Despina a scris

Și uite așa ai pierdut o fană/admiratoare =)) Nu mai face gesturi de genul ăsta că sperii admiratoarele. Apropos, zi merci că nu primești bomboane bulgarești sau caramele Yoyo, așa cum obișnuiesc tipele de la mine de prin zonă să dea restul… Cel puțin aia se gândește să ai un zâmbet frumos =))

lav a scris

Mie tanti imi ofera la schimb caramele si eu tot timpul ii zic ca ‘nu mersi’.. si o data am luat bombonelele ca eram in graba si doar apoi mi.am adus aminte ca mai trebuia sa cumpar ceva si logic, m.am intors la magazin :)) i.am cerut ce aveam nevoie la care eu nu mai aveam marunt decat ‘bombonelele’ ei si i le.am dat inapoi in loc de banuti – normal ca a inceput sa comenteze de numa’, dar cine a mai ascultat.o? am plecat fuguta :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter